Comfortabel en optimaal gesneden: geweldige yoga shirts

Yoga shirt

Na de kennismaking met de yogawereld rijst in de eerste plaats de vraag naar de juiste kleding voor tijdens de oefeningen. Die moet goed zitten en mag de bewegingsvrijheid niet beperken, moet dus comfortabel zijn en zacht op de huid aanvoelen! Idealiter voelt de draagster of drager deze na een tijdje nauwelijks meer. En natuurlijk moeten yoga broeken en yoga shirts ook stijlvol zijn om naar te kijken.

De juiste keuze voor elke oriëntatie en elke stijl

Yoga is zo veelzijdig: van de meditatieve Radja Yoga, via Asthanga, Hatha tot allerlei intensieve en fitnessgerichte moderne variaties. Onder de brede waaier van stijlen vindt men zowel bij de dames als bij de heren voor elk wat wils! Zo is het ook met de yoga bovenkleding.
Voor de beginner is het mooie aan yoga, dat er naast de yogamatten vrijwel geen uitrusting nodig is. Alleen maar een bijpassend bovendeel en een comfortabele broek en een eerste kennismaking staat niets meer in de weg. Patagonia, Supernatural en Red Chili hebben prachtige yoga mode, van mooie tops tot comfortabele yoga broeken.

De materialen waarvan yoga shirts zijn gemaakt

Klassiek of modern: Yogakleding is zeer comfortabel om te dragen en bewegingsvriendelijk. Van oudsher zijn yoga shirts ruimzittend, waardoor er ruimte is voor beweging en alles toch bedekt blijft.
De meeste fabrikanten gebruiken ademende, huidvriendelijke weefsels. Organische katoen past perfect bij het idee achter yoga. Moderne, van gerecyclede materialen vervaardigde functionele stoffen hebben echter eveneens een uitstekend draagcomfort en zijn net zo goed geschikt voor de alledaagse routine.

Individuele details, eventueel zelfs handgemaakt

De afwerking bij yoga shirts, zoals bijvoorbeeld de schouderbanden, de manchetten of andere versieringen, is ontworpen om niet te storen en ook comfortabel te zitten. Stijlvolle prints en minutieuze, handgemaakte details maken het verschil boven de goedkopere massaproducten. Zo worden zulke maaksels vaak tot favoriete kledingstukken, die daarnaast ook prima functioneren bij pilates, of zelfs tijdens een lekker luie relaxavond!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.