Functionele poloshirts voor sport, vrije tijd en dagelijks leven

poloshirts

Bij een poloshirt denken veel mensen meteen aan golfers, gestreepte designs en kleine borduursels met krokodillenlogo. Maar poloshirts zijn meer dan alleen maar luchtige T-shirts voor polospelers en elegant ogende vrijetijdskleding.

Poloshirts zijn comfortabele vrijetijdskleding en werkkleding in één. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende sporten en zijn bijvoorbeeld bij tennissers erg populair. Poloshirts worden door zowel dames als heren gedragen en zijn ook in kleinere maten voor jongeren en kinderen verkrijgbaar.

Poloshirt - het T-shirt met kraag

De klassieke kraag en de korte knopenrij karakteriseren het polo-T-shirt. Meestal bestaat de knopenrij uit één rij met twee of drie knoopjes. Door de kraag zien poloshirts er serieuzer uit dan gewone T-shirts en worden ze graag gedragen in het beroepsleven wanneer T-shirts zonder kraag te nonchalant zijn en normale overhemden en blouses te stijfjes overkomen.

In hun oorspronkelijke vorm werden poloshirts gemaakt van geweven piqué katoen dat bijzonder ademend, luchtig, rekbaar en comfortabel is. Voor een modern outdoor poloshirt kunnen outdoormerken zoals Arc'teryx, Columbia of Maier Sports kiezen uit het complete scala van functionele materialen die worden gebruikt bij de productie van functionele kleding en outdoorkleding.

Ademende poloshirts voor wandelaars en outdoor sporters

Poloshirts voor wandelaars combineren het draagcomfort van functionele shirts met de elegante uitstraling van overhemden voor het wandelen. Wandelen en trekking in een polo is dus zeker geen uitzondering meer. In een poloshirt trekkingtochten maken of in de bergen wandelen ziet er niet alleen goed uit, het zorgt ook voor een aangename bewegingsvrijheid en een fantastisch draaggevoel. Met zijn polokraag beschermt het shirt de nekzone en zorgt het voor een evenwichtige vochtregulering.

Effen, gestreept of gemêleerd - poloshirts hebben een hoogwaardige uitstraling en zijn zeer geschikt voor sportieve activiteiten, reizen, vrije tijd en dagelijks leven. Speciale poloshirts van merinowol zijn bovendien geurremmend en perfect voor meerdaagse wandelingen. Tegelijkertijd voelt de temperatuurregulerende wol heerlijk zacht aan op de huid.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.