Bescherming tegen de kou voor kinderen met heerlijk warme fleecevesten voor kinderen

Fleecevesten voor kinderen

Fleecevesten voor kinderen houden kleine liefhebbers van outdooractiviteiten goed warm! Ongeacht of bij de eerste klimpogingen aan de rots, tijdens wandelingen, tijdens het spelen of het kamperen, het fleecejas voor kinderen isoleert zeer goed, is zeer stevig, onderhoudsvriendelijk en zeer comfortabel. Voor alle kinderen die plezier beleven aan bewegen en de natuur vormen fleecejacks de optimale begeleider. Dus ga buiten plezier beleven met de warme fleecekleding voor kinderen!

Speciale fleecevesten voor kinderen van Bergans, Finkid en Vaude zijn niet alleen qua uiterlijk op de kleintjes afgestemd, maar ook voorzien van talrijke kindvriendelijke details en functies.

Warm, robuust en comfortabel: Het fleecevest voor kinderen maakt zijn belofte waar

Outdoorkleding voor jongens en meisjes doet in niets onder voor de uitrusting voor volwassenen. Niet wat betreft kwaliteit of afwerking, noch wat betreft functionaliteit. Daarom zijn fleecevesten voor kinderen uitstekend geschikt voor kleine ontdekkers!

Fleecevesten voor kinderen houden lekker warm! Ongeacht of alleen in de zogenaamde overgangstijd of als extra isolerende laag onder kinderregenjassen, fleecejacks voor kinderen zorgen steeds voor goede warmte-isolatie. De fleecevesten en -jassen voor kinderen zijn zeer elastisch en daarom enorm comfortabel! Het woord fleece komt uit het Engels en betekent vertaald zoiets als pluis of pluizig zacht. En dat is nu precies het kenmerkende aan fleecejacks voor kinderen! Het zorgt voor een geweldig draaggevoel waardoor kinderen hun fleecejack het liefst helemaal niet meer uit willen trekken. Wie veel in de natuur aan het ravotten is heeft natuurlijk een jack nodig dat tegen een stootje kan. Geen probleem, fleecejassen voor kinderen zijn stevig en kunnen wel tegen een stootje.

Bovendien bieden ze een grote mate van bewegingsvrijheid wat bij kinderen met hoge bewegingsdrang essentieel is. Wanneer het fleecejack voor kinderen na een lang outdooravontuur een keer vies geworden is dan is dat ook niet erg. Fleecevesten zijn onderhoudsvriendelijk en sneldrogend. Daardoor zijn fleecejassen voor kinderen na het wassen ook weer snel klaar voor gebruik. Zo kunnen de kleintjes zich weer gauw op het volgende outdooravontuur storten.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.