Optimale bescherming tegen weersinvloeden voor de kleintjes met regenjassen voor kinderen

Kinderregenjas

De lucht is grijs en het regent dat het giet? Daar laten de kleine outdoor rakkertjes zich niet door tegenhouden! Kinderregenjacks bieden de bescherming die de kids tijdens het ravotten, spelen en ontdekken nodig hebben. Ook als het weer een keertje tegen zit. Regenjacks voor kinderen zijn waterafstotend of zelfs waterdicht, vaak winddicht en overtuigen - net als outdoor kleding voor volwassenen - door de hoogste kwaliteit. Zijn de weergoden dus weer eens slechtgehumeurd, is dit geen reden voor kleintjes om de hele dag verveeld bij het raam te hangen. Met weerbestendige regenjassen voor kinderen gaan we lekker naar buiten.

Wat kenmerkt goede kinderregenjassen?

Als het water met bakken uit te hemel komt, zorgen kinderregenjacks voor de nodige regenbescherming. Maar waaraan herken je goede regenkleding voor kids? Is kinderregenkleding altijd hetzelfde of zijn er grote verschillen? Vragen, vragen en nog eens vragen. Maar geen paniek, het is allemaal heel simpel. De juiste regenjassen voor jongens of meisjes zijn snel gevonden.

De kinderjacks zijn net als voor de "grote mensen" in verschillende varianten verkrijgbaar voor een uitgebreide bescherming tegen weersinvloeden. Wanneer het volledig (water- en wind)dicht moet zijn, is een hardshell voor kinderen geschikt. Deze hardshelljacks zijn absoluut waterdicht (met een waterkolom vanaf ca. 1500 mm) en in de meeste gevallen ook winddicht. Gecombineerd met waterdichte regenbroeken kan er eigenlijk helemaal niets meer verkeerd gaan. Voor een complete rondom bescherming is een regenpak aan te raden. Zulke "complete sets" zijn vooral voor kleuters verkrijgbaar. Gaan daarnaast nog waterdichte schoenen mee aan boord, dan blijven de kids ook bij hevige wolkbreuken helemaal droog! Valt de regen zachtjes uit de hemel dan is een waterafstotend regenjack voor kinderen meestal al voldoende. Deze kinderregenjassen zijn nagenoeg waterdicht en hebben als voordeel dat ze meestal ook ademend zijn. Ideaal dus wanneer de kleintjes zich helemaal uitleven.

Regenjassen voor kinderen hebben qua uiterlijk ook het een en ander in petto.

Kindermode hoort er natuurlijk ook leuk uit te zien, want een foeilelijke beige regenjas loopt het risico "per ongeluk" op school te worden vergeten. Daarom zijn regenjassen voor kinderen in alle denkbare uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Kindvriendelijke ontwerpen, een grappige capuchon en kleurige stoffen zorgen ervoor dat de kids hun kinderregenjassen gegarandeerd niet links laten liggen.

Voor jongens of meisjes, bij sterke regenval of lichte motregen, van Vaude, Finkid, Bergans of Kamik, één ding is zeker: regenjassen voor kinderen beschermen tegen weer en wind. Dus lekker naar buiten met een weerbestendig "modderjack"!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.