Fietsgidsen voor een succesvolle tocht!

Fietsgidsen

Wat is er mooier dan de wereld op de fiets te ontdekken? Of het nu gaat om een meerdaagse tocht over de Moselradweg of de Isarradweg of om de mooiste routes direct voor je eigen huisdeur, met een goede fietsgids mis je geen enkel detail! De rugzak is ingepakt en de fiets is startklaar? Tijd om te vertrekken en de natuur te ontdekken met een fietstochtgids!

Wat heeft een fietsgids te bieden?

Je kunt de tocht natuurlijk helemaal zelf plannen. Maar ten eerste kost dat tijd en ten tweede loop je het risico om van alles te missen. Waarom dus niet meteen de fietsgids pakken? Een goede fietsgids bevat goed verkende en exact beschreven tochten. Begrijpelijke routebeschrijvingen en opsplitsingen in afzonderlijke etappes maken het plannen een stuk gemakkelijker. De beschreven tochten lopen in het algemeen over bekende fietsroutes en zijn meestal gemarkeerd volgens de moeilijkheidsgraad. Fietskaarten, hoogteprofielen en, afhankelijk van de editie, gps-gegevens om te downloaden, zorgen voor een ongecompliceerde fietsnavigatie.

Als je de hele dag trapt, moet je ook rusten. Fietsgidsen bevatten belangrijke informatie over rustplaatsen, plaatsen om te stoppen voor verfrissingen, overnachtingsmogelijkheden en kampeerplekken. Interessante bezienswaardigheden, informatie over het land en zijn bevolking en één of twee anekdotes zijn uiteraard ook in de gids te vinden. Of het nu op de Ruhrtalweg door het Sauerland is, op de Moselradweg om de dag af te sluiten met een wijnproeverij of een keer rond het schilderachtige Gardameer, een goede fietsgids moet mee! De bekende uitgeverijen zoals de Bergverlag Rother, Versante Sud, Kompass of de Climb & Bike Verlag zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk mooie fietstocht.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.