Campingborden voor heerlijke outdoor maaltijden

Campingborden

Met een campingkookstel en campingpannen, kunnen allerlei heerlijke maaltijden worden bereid in de outdoor keuken. Even wat water opwarmen en daarmee gevriesdroogd trekkingvoedsel bereiden is weliswaar erg praktisch voor rugzaktochten en expedities, maar veel kampeerders geven er de voorkeur aan iets uitgebreider en vooral vers te koken.

Heerlijke rijst- en pastagerechten, maar ook vlees, vis en een grote verscheidenheid aan groenten kunnen prima tot een fantastische maaltijd worden bereid met de campingkookstellen met één of twee branders. Met een bijpassende camping schotel of een praktische camping kom smaakt de outdoor maaltijd uitstekend.

Campingservies en campingbestek

Net als campingservies en campingbestek zijn camping schotels en camping kommen gemaakt van stevig kunststof of metaal. Het bijzonder lichte en onbreekbare polycarbonaat is zeer ongevoelig en gemakkelijk te reinigen en te vervoeren. Voor gezinnen en reisgezelschappen zijn de outdoor schotels verkrijgbaar als praktische sets die perfect in elkaar kunnen worden gestapeld.

Als alternatief zijn er outdoor kommen en camping schotels van aluminium, titanium, email of RVS verkrijgbaar. RVS is zeer hygiënisch, extreem stevig en bovendien roestvrij. Een campingschotel van emaille is ook zeer robuust en kampeerders kunnen in de schotel snijden zonder dat er meteen krassen in de bodem ontstaan. In tegenstelling tot campingservies van kunststof, zijn RVS en emaille echter wel wat zwaarder.

Compacte outdoor kommen en grote schotels voor kampeervakanties

Een kleine diepe campingkom en een Spork behoren tot de minimale uitrusting in de outdoorkeuken. Schotels en kommen van outdoormerken zoals Sea to Summit of Wildo zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kunststof schotels en kommen zijn gedeeltelijk ook verkrijgbaar als bijzonder ruimtebesparende opvouwbare borden of schalen.

Hoe groter de diameter en hoe hoger de rand van de schotel, hoe groter de inhoud van de campingschotel. Voor grotere porties of gerechten, zoals soepen, stoofpotten of goulash, zijn schotels met hoge randen perfect. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt en zijn perfect voor bijna alle gerechten uit de outdoor keuken.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.