Hygiënische voedselbewaring voor onderweg

Broodtrommels en lunchboxen zijn echte klassiekers en hebben al generaties leerlingen, studenten en arbeiders vergezeld. Ook al verschillen het design en de materialen van moderne voedselcontainers van hun voorgangers, het doel van de moderne broodtrommel blijft hetzelfde: het voedsel op een beschermde manier vervoeren om het op een later tijdstip te kunnen eten.

Bij draagbare voedselbewaring wordt vaak gedacht aan een klassiek tussendoortje, een boterham of zelfs aan hapklaar gesneden fruit en groenten als inhoud van een broodtrommel voor schoolkinderen of een lunchbox voor wandelaars en bergbeklimmers. In de moderne voedselcontainers kunnen echter ook voorgekookte maaltijden, soepen, pap en vele andere soorten voedsel worden vervoerd.

Voedselcontainers van robuuste kunststof of RVS

Broodtrommels voor wandelingen en skitochten zijn meestal compact en uitgerust met een klapbaar of afneembaar deksel. Ze bieden voldoende ruimte om de proviand voor de wandeldag comfortabel mee te nemen. Klassieke lunchboxen zijn meestal gemaakt van robuuste kunststof, aluminium, blik of RVS.

Naast de vierkante box voor het bewaren van voedsel bieden outdoormerken zoals Nalgene, Tatonka, Primus of Stanley ook praktische schroefpotten en schotels met deksel voor de voedselbewaring. Afhankelijk van hun formaat zijn ze ideaal als camping box en outdoor box voor het bewaren van voedsel en kant-en-klare maaltijden tijdens het kamperen of in het base camp. Uiteraard zijn ze ook uitstekend te gebruiken als voedselcontainer voor elke dag.

GeÏsoleerde voedselcontainers voor warme en koude maaltijden

Dankzij de schroefsluitingen en afdichtingen kunnen ook soepen en andere vloeibaar voedsel perfect in de rugzak of op de fiets worden vervoerd. GeÏsoleerde containers die met een dubbelwandige constructie en vacuÜm het eten en drinken meerdere uren warm of koud houden zorgen voor extra comfort.

Als je tijdens wandelingen graag geniet van een warme soep of een stevige goulash met eindeloze vergezichten, zit je met een geÏsoleerde voedselcontainer van Thermos, Sigg of Esbit helemaal goed. Uiteraard zijn alle containers voor voedselbewaring en -vervoer verkrijgbaar in verschillende maten.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.