Actief op pad met de softshell jassen voor heren

Softshell Jas Heren

Wie met hart en ziel gevallen is voor outdoorsport, heeft naast robuuste outdoorbroeken ook een licht, comfortabel jas nodig. Dit moet voorzien zijn van een optimaal vochttransport en moet bescherming tegen weersinvloeden bieden. Het mag in geen geval je bewegingsvrijheid beperken. Softshell jassen voor heren kunnen dit allemaal en natuurlijk ook nog veel meer! Of je nu gaat wandelen, trekken, trailrunnen of skiën, de softshell jassen voor heren zijn veelzijdig bruikbaar en vervullen hun taken altijd met veel overtuiging! Hup, laat de moed niet hangen en ga op pad met een softshell jas voor heren!

Softshell jacks voor heren zijn veelzijdige multitalenten

Actieve outdoorsporters stellen hoge eisen aan hun softshell jacks voor heren. Maar wat moet een goed softshell jas voor heren kunnen? Een ademend vermogen, isolerende werking, bescherming tegen weersinvloeden en bewegingsvrijheid zijn typische eigenschappen van een hoogwaardig softshell jack voor heren. Maar er zijn nog enkele andere dingen waarop je moet letten als je een jas koopt.

Een softshell jas voor heren bestaat normaal gezien uit twee tot drie lagen. Aan de buitenkant houdt een duurzame, waterafstotende shell het vocht vast. Dit zorgt ervoor dat het softshell jas voor heren lichte regenbuien gemakkelijk kan tegenhouden. Een winddicht membraan vermijdt vervolgens dat koude en vervelende wind in het softshell jas dringt. De binnenste laag van softshell jacks voor heren isoleert en is bedoeld voor een optimaal vochttransport. Het zweet wordt dus direct na het ontstaan door de stof naar buiten afgevoerd. Hierdoor blijft het lichaam altijd lekker droog en wordt effectief vermeden dat het lichaam oververhit raakt.

In beweging met softshell jassen voor heren

Wie veel aan sport doet, heeft outdoorkleding nodig die de bewegingsvrijheid nooit beperkt en die uiteraard niet te zwaar is. Dankzij het elastische weefsel en het nauwsluitende model biedt het softshell jas voor heren voldoende bewegingsvrijheid. Zo kun je ook complexe bewegingen, die bijvoorbeeld in de bergsport noodzakelijk zijn, zonder problemen uitvoeren. Bovendien weegt het softshell jas voor heren in vergelijking met andere outdoorjacks helemaal niet veel. Ook na lange tours worden de softshell jacks voor heren geen zware last.

Maar niet alleen tijdens het sporten doen de softshell jassen voor heren wat ze beloven. De functionele eigenschappen in combinatie met een sportief model en modieus design zorgen ervoor dat het softshell jas voor heren ook in het dagelijks leven kan worden gebruikt. Of je nu op weg bent naar het kantoor, naar de universiteit of in de natuur aan het sporten bent, een softshell jas is in ieder geval een must!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.