Waterdichte Gore-Tex handschoenen voor wintersporters en alpinisten

Gore-Tex handschoenen

Met name bij het klimmen, bergbeklimmen en skiën zijn warme en droge handen zeer belangrijk. Wanneer er water in de handschoenen binnendringt worden de vingers snel koud en het draaggevoel in klamme handschoenen is allesbehalve aangenaam. Gore-Tex winterhandschoenen en Gore-Tex skihandschoenen zijn daarom niet alleen warm geïsoleerd, maar beschermen ook optimaal tegen nattigheid, sneeuw en wind.

Aan de binnenkant zijn de Gore-Tex handschoenen met een waterdicht en ademend membraan uitgerust. Deze zorgen ervoor dat nattigheid, vocht en sneeuw niet van buitenaf in de handschoenen kunnen binnendringen. Tegelijkertijd leidt het membraan vocht van de handen naar buiten. Zo blijven de skihandschoenen en winterhandschoenen ook aan de binnenkant aangenaam droog en warm.

Gore-Tex handschoenen en Gore Windstopper handschoenen

Naast de goed geïsoleerde winterhandschoenen voor skiërs, snowboarders en alpinisten biedt Gore ook voor fietsers, wandelaars en trailrunners diverse handschoenen die minder of helemaal niet gevoerd zijn. Zo zijn er dunne Gore-Tex handschoenen verkrijgbaar die waterdicht, weerbestendig en ademend zijn. Ze garanderen een uitstekend tactiel gevoel in de vingers en zijn ideaal als waterdichte fietshandschoenen of waterdichte outdoorhandschoenen.

Handschoenen met Gore Windstopper zijn daarentegen doorgaans niet waterdicht, maar waterafstotend. Desalniettemin beschermen ze perfect tegen wind en rijwind en voorkomen dat handen en vingers tijdens het fietsen teveel afkoelen. Hierdoor zijn Gore Bike Wear handschoenen en andere handschoenen met Gore Windstopper membraan ondanks hun geringe dikte aangenaam warm.

Waterdichte handschoenen voor fietsers en trailrunners

Hoogwaardige handschoenen die betrouwbaar tegen nattigheid en wind beschermen zijn voor outdoorsporters van groot belang. Mountainbike handschoenen met Windstopper membraan, lichte en ademende trailrunning handschoenen of dik gevoerde expeditiehandschoenen - de Gore-Tex handschoenen van Black Diamond, Gore Wear en Hestra overtuigen door perfecte functionaliteit en hoogwaardige kwaliteit.

Handschoenen met waterdicht Gore-Tex membraan of winddichte Gore Windstopper zijn echter niet alleen perfect geschikt voor outdoorsporters. Het functionele membraan is ook ideaal voor dagelijks gebruik in de regen en in de vrije tijd. Op de fiets naar school of de universiteit, bij regenweer naar het werk - de functionele handschoenen beschermen in elke situatie tegen nattigheid en kou. Om deze reden wordt Gore-Tex ook gebruikt voor werkkleding voor de meest uiteenlopende gebruiksdoelen.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.