Yoga tops voor dames en heren

Yoga top

Functionele yoga kleding maakt net als de zonnegroet of de yogamat deel uit van yoga. Daarom is er rijkelijk keuze uit zowel functionele als stijlvolle yoga tops. Soms gesneden als een strak functioneel shirt, soms met korte mouwen, dan weer met lange mouwen. Soms als fitness-bh, maar ook als een brede katoenen tank-top. De verschillende yogawear tops zijn net zo gevarieerd als de vele variaties in yoga zelf.

Veel fabrikanten van sportartikelen bieden sport- en functionele tops aan voor yoga. Echter, bij yogawear-specialisten zoals Prana of Rewoolution wordt hun jarenlange ervaring bij het ontwerpen en produceren van kwalitatieve yogakleding duidelijk zichtbaar. Naast yoga shorts en yoga leggings bieden ze ook yoga matten, tassen en talrijke accessoires voor alle ambitieuze yogi's aan.

Nauwsluitend en functioneel of ruimzittend en comfortabel

Al naar gelang de persoonlijke stijl en voorkeuren zijn functionele en sportieve fitnessstops net zo geschikt voor aerobics of pilates. Dergelijke strakke yoga tops verschuiven niet, zelfs niet bij moeilijke oefeningen of tijdens een hoofdstand. Vooral in combinatie met yoga leggings of yoga shorts zijn ze perfect als een nauwsluitende yoga-outfit voor hatha yoga.

Wijdzittende yogawear biedt maximaal comfort en is ideaal voor de rustige en meditatieve yoga oefeningen. Dergelijke luchtige yoga shirts of yoga tank-tops worden aanbevolen voor zowel dames als heren en kunnen ook in vrije tijd en bij andere sporten worden gedragen. Met tal van patronen, materialen, kleuren en prints is de selectie van mooie, functionele yoga tops buitengewoon groot.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.