Met functioneel hardloop ondergoed naar sportieve topprestaties

Hardloop ondergoed

Kom op, nog maar een paar meter, het eigen record is bijna gebroken. Het zweet loopt in stromen en toch heeft het zich geloond en gelukkig is er functioneel hardloopondergoed! Hoogwaardig ondergoed voor de trailrunning of voor looptrainingen is ademend, scoort door een zeer goed vochtbeheer en beschermt het lichaam tegen oververhitting. Dus hup naar de outdoorsport met krachtig hardloopondergoed!

Wat moet goed hardloopondergoed kunnen?

Waar gehakt wordt vallen spaanders. Het hakken is in dit geval de outdoorsport en de spaanders zijn het zweet en de warmte. Daarom moet sportondergoed het een en ander kunnen. Aan de ene kant moet goed hardloopondergoed een groot ademend vermogen bieden. Hierbij wordt het zweet direct na het ontstaan door de nauwsluitende stof naar buiten afgevoerd waar het kan verdampen. Dit houdt niet alleen aangenaam droog, maar verhinderd zo ook dat het lichaam onder inspanning oververhit raakt. Extra kenmerken als antimicrobiële eigenschappen maken van het hardloopondergoed ideale partners voor sportieve hoogtepunten.

Welke soorten hardloopondergoed zijn er?

Hardloopkleding is er voor elke denkbare activiteit. Naast de normale bekenden zoals hardloopshirts, hardloopbroeken of hardlooptights heeft het hardloopondergoed Fraktion nog wat andere zaken te bieden - compressieshirts bijvoorbeeld. Dit hardloopondergoed ondersteunt het lichaam en voorkomt tevens spiervibraties en trillingen. Bovendien wordt het prestatie- en het regeneratievermogen na het sporten verhoogd door de compressie. Sportbeha's voor dames bieden uitstekende ondersteuning, ook bij sterke belasting. Hardloopjacks kunnen zowel als basislaag "eronder" worden gedragen maar ook als lichte en functionele vervanging van een outdoorjack. Ongeacht welk model je als outdoorkleding kiest, ze hebben allemaal één ding gemeen, ze leveren allemaal topprestaties.

Ongeacht of voor training, joggen, maar ook tijdens het fietsen, altijd wanneer het intensief wordt is hardloopondergoed van de partij. Fabrikanten als Craft, Houdini, Ortovox of andere bekende merken bieden gegarandeerd voor elke smaak het juiste sportondergoed.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.