Hardloop bodywarmers voor outdoorsporters

Hardloop bodywarmers

Ademend, goede prestaties en maximale bewegingsvrijheid: hardloop bodywarmers zijn perfecte begeleiders voor actieve outdoorfans en hebben alles in huis wat hoogwaardige hardloopkleding nodig heeft! Wanneer het buiten te koud is voor hardloopshirts en te warm voor de hardloopjack, zijn bodywarmers de ideale alternatieven! Ze zijn warm genoeg om de spieren te beschermen tegen afkoeling, zijn tegelijkertijd ademend om oververhitting te voorkomen, en bieden een goede bescherming tegen weersinvloeden.

Hardloop bodywarmers hebben net dat beetje extra!

Loopsokken, hardloopschoenen of hardloopschoenen: kleding voor actieve outdoorsporters moet functioneel zijn. En dat zijn hardloop bodywarmers ook! Afhankelijk van model zijn ze winddicht, waterdicht of gewatteerd. Bij lagere temperaturen wordt naast de hardloop bodywarmer een extra isolatielaag gebruikt zoals een fleecevest en voor de bescherming van ijskoude handen zijn er warme loophandschoenen. Zo laten actieve outdoorfans zich niet afstoppen door Koning Winter! Bodywarmers van softshell-materiaal zijn zeer ademend en uitstekend geschikt voor inspannende looptrainingen. Hardloop bodywarmers van windstoppers of Gore-materiaal beschermen tegen weer en wind. Daarom is lopen bij regen geen enkel probleem!

Wanneer het er heel inspannend aan toe gaat, bieden bodywarmers bij het lopen een aantal mogelijkheden om de drager te beschermen tegen oververhitting. Vochtafvoerende materialen absorberen direct het geproduceerde zweet en transporteren het naar buiten. Dat houdt de huid aangenaam droog en zorgt voor extra afkoeling. Mesh-inzetstukken en andere ventilatiemogelijkheden verhinderen ophoping van de lichaamswarmte in de bodywarmer.

Met hardloop bodywarmers kan de training beginnen!

Van bodywarmers van Haglöfs, modellen van Maloja, Houdini tot aan Mammut, ze hebben allemaal een ding gemeen: het zijn supergoede begeleiders bij de training en de outdoorsport! Ze houden de spieren goed warm, beschermen tegelijkertijd tegen oververhitting en houden het lichaam droog. Outdoorfans mogen rustig een blik werpen op hoogwaardige hardloop bodywarmers. Gewoon het model van je keuze in de juiste maat aantrekken en je bent er helemaal klaar voor!

€5 waardebon