Kinderskibroeken om te skiën en sneeuwmannen te maken

Skibroek voor kinderen

Voor de allerkleinsten in de sneeuw zorgt meestal het handige sneeuwpak voor een aangename warmte. De skipakken zijn gesloten, waardoor er geen koude en natte sneeuw naar binnen kan glippen. De winterpret in de sneeuw blijft dus ongestoord! Skibroeken voor kinderen zijn meestal hetzelfde ontworpen als tuinbroeken met bretels, want er is niets zo onaangenaam als sneeuw in je skibroek.

Jongeren spenderen al wat meer tijd aan skiën en niet zozeer aan spelen in de sneeuw. Voor hen zijn hoge skibroeken met bovenstuk nog altijd erg warm en handig, maar niet meer zo belangrijk als voor kinderen. Als de kinderen hun eerste pogingen op de ski's of het snowboard wagen, dan zitten ze meestal nog vaker op hun zitvlak of knieën dan bij het maken van een iglo of sneeuwman.

Waterdichte en robuuste thermobroeken en sneeuwbroeken voor kinderen

Omdat de sneeuwbroek voor kinderen geïsoleerd is met een wattering van synthetische vezels of een vulling van dons, blijft ze ook bij ijskoude temperaturen lekker warm. In combinatie met nauwsluitend skiondergoed, dat niet mag knellen of jeuken, zijn de winterbroeken voor kinderen ook comfortabel na lange tijd.

Bij de skikleding voor kinderen is het van uiterst belang dat de skibroek of snowboardbroek waterdicht, maar toch ademend is. Alle skibroeken voor kinderen en ski-jassen zijn tot op zekere hoogte beschermd tegen vocht. Maar als de kinderen veel zitten of knielen, dan laten eenvoudige materialen door de druk en het lichaamsgewicht al snel te wensen over, waarop het vocht kan binnendringen. Hoogwaardige skibroeken voor kinderen daarentegen zijn gemaakt van waterdichte materialen en zijn op zwaar belaste plaatsen nog eens extra verstevigd.

Comfortabele en moderne skibroeken voor meisjes en jongens

Goede sneeuwbroeken voor kinderen moeten gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en perfect worden verwerkt. Uiteraard moeten ze ook comfortabel zitten en er goed uitzien. Ervaren fabrikanten van ski- en outdoorkleding voor kinderen, zoals Vaude, Marmot en Bergans, kiezen daarom voor comfortabele modellen. Deze mogen niet te strak, maar ook niet te wijd zitten. Te smalle skibroeken beperken de bewegingsvrijheid van de kids te veel en zitten oncomfortabel. Bij veel te brede sneeuwbroeken daarentegen gaat de isolerende werking verloren.

Net zoals kinderhandschoenen en kindermutsen bestaan er kinderskibroeken in talloze designs en kleuren. Een leuke opdruk, een effen skibroek of een opvallende neon-look? De verschillende skifabrikanten bieden de kinderen en jongeren een ruim aanbod en talloze combinatiemogelijkheden aan. In ieder geval is de bescherming tegen vocht, wind en koude belangrijker dan de look bij de keuze van kinderskibroeken.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.