Drinkflessen voor wandeltochten

Drinkfles wandelen

Hoewel veel wandelaars en bergsportbeoefenaars inmiddels graag drinkzakken en drinksystemen gebruiken, blijven drinkflessen tijdens wandel- en trekkingtochten nog steeds de populairste waterdragers. In tegenstelling tot drinkrugzakken zijn ze in hoge mate flexibel, extreem duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Geschikte drinkflessen voor wandeltochten en bergwandeltochten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende volumes, materialen, sluitingen, diameters en openingen. Bekende fabrikanten zoals SIGG, Nalgene en Mizu bieden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige drinkflessen voor wandeltochten aan, die vooral bekend staan om hun uitstekende hygiëne en maximale levensduur.

Drinkflessen van aluminium, kunststof en roestvrij staal

De populaire drinkfles van aluminium is verkrijgbaar in vele afmetingen en in elke denkbare kleur. Met hun geringe gewicht en klassieke draaisluiting maken ze standaard deel uit van bijna elke wandeling of bergtocht. De iets zwaardere roestvrijstalen drinkflessen voor wandelaars zijn bijzonder stabiel en ook zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Bij plastic drinkflessen vinden we meestal kwalitatief hoogwaardige en BPA-vrije kunststoffen. Ze zijn erg licht en toch extreem stabiel.

Natuurlijk moeten diameter en afmetingen van de drinkfles overeenkomen met de zijzakken aan de wandelrugzak. Al naar gelang het openen en sluiten van de drinkfles met een schroefdop, uitklapbare drinkopening of geïntegreerd drinkrietje zijn er veel verschillende toepassingen voor het drinken uit flessen tijdens wandelingen mogelijk. De bijpassende sluitingen op de drinkflessen kunnen natuurlijk afzonderlijk worden uitgewisseld.

Opvouwbare drinkflessen en isoleerflessen

Dubbelwandige drinkflessen houden de vloeistof lekker koel tijdens het wandelen. Vaak is een praktische drinkbeker al in het deksel geïntegreerd. Met opvouwbare waterflessen kan het bagagevolume prima tot een minimum worden beperkt, wat niet alleen heel handig is om tijdens het wandelen mee te nemen, maar ook om mee te reizen.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.