Bescherming tegen de kou - donsbodywarmers heren

Donsbodywarmers voor heren

Slechts een voorbeeld van de uitstekende eigenschappen van donsjassen voor heren: goed 40 meter heerlijk klimwerk tot de standplaats liggen achter je en het is tijd voor het inrichten van de standplaats en nazekeren. Vaak een winderige onderneming in elk opzicht en niet zelden koelt men in deze rustfase snel af. Een donsbodywarmer voor heren als isolatie is in dit geval een van de meest elegante varianten om afkoeling tegen te gaan. Armen en handen beschikken over volledige bewegingsvrijheid en blijven door het nazekeren op temperatuur. Het bovenlichaam, dat in deze fase nauwelijks aan het werk is, wordt door de donsbodywarmer uitstekend beschermd.

Snel vind je op outdoor- en bergsportgebied vele toepassingen waarin een donsbodywarmer de ideale oplossing biedt. Verkrijgbaar zijn deze van talrijke fabrikanten zoals The North Face, Patagonia of ook Yeti, die de gevederde warmteleveranciers constant verder ontwikkelen en aan de hoogste eisen blootstellen.

Hoogwaardige donsvulling van donsbodywarmers heren

Een groot voordeel dat donsbodywarmers bieden is het geringe gewicht en pakvolume in relatie tot het thermisch vermogen. Dit wordt bereikt door het gebruik van hoogwaardig dons en de modernste bovenmaterialen. Op deze manier ontstaat een onvergelijkbaar draagcomfort waarbij de drager van de bodywarmer amper merkt dat hij deze draagt.

Donsbodywarmers heren - de ideale begeleiding voor sportieve activiteiten in koude gebieden

Donsbodywarmers heren zijn niet alleen ongelooflijk comfortabel, ze hebben zoals al beschreven in het klimvoorbeeld duidelijk ook een functioneel bestaansrecht in de bergsport. Door het geringe gewicht en pakvolume hebben ze zonder problemen ook plek in kleinere bagage en kunnen indien nodig snel worden gepakt. Zo beschermen ze het bovenlichaam tijdens pauzes of eenvoudige passages, bijvoorbeeld op skitours of sneeuwschoenwandelingen tegen afkoeling.

Net zoals donsbodywarmers voor dames zijn alle modellen verkrijgbaar in mooie modellen en kleuren en zo worden ze snel tot nieuwe favoriete begeleider.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.