Donsbodywarmers voor dames - warme begeleiding voor actieve dames in de bergsport

Donsbodywarmer

Ze zijn een echt lichtgewicht, zorgen voor een aangename lichaamstemperatuur en bieden voldoende bewegingsvrijheid. Donsbodywarmers voor dames laten zich bovendien plaats besparend in de rugzak opbergen en zijn zo indien nodig altijd snel te pakken. Op berg- en outdoor sportgebied bieden donsbodywarmer varianten voor dames om deze reden talloze toepassingsmogelijkheden.

Bescherming voor het bovenlichaam tijdens rustfases

Bergsport is doorspekt van actieve fases onderbroken door talrijke rustfases, die bij het klimmen bijvoorbeeld voorkomen bij het nazekeren. Juist in deze fases kan het lichaam snel afkoelen. Evenwel is een hoge mate van bewegingsvrijheid nodig. Donsjassen voor dames of gebruikelijke winterjassen stoten hier snel aan hun grenzen. Normale outdoorbodywarmers beschikken niet over voldoende isolatie die benodigd is in koude gebieden.

De donsbodywarmer variant voor dames maakt hier de spagaat tussen bewegingsvrijheid en voldoende bescherming tegen afkoeling van het bovenlichaam.

Donsbodywarmers dames modellen met hoogwaardige binnenzijde

Dons is ook tegenwoordig nog het materiaal met de beste isolatiewaarden in verhouding tot het gewicht. Het is uitstekend te comprimeren en zorgt bovendien voor een aangename lichaamstemperatuur.

Als het erop aankomt, is de donzen bodywarmer dames variant een garantie om snel warm te worden. Donsbodywarmers damesmodellen zijn verkrijgbaar van vele diverse fabrikanten in talloze modellen en kleuren, bijvoorbeeld van Mammut, Yeti, Mountain Equipment, Marmot en The North Face.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.