Beugelsloten: Bijzonder goede diefstalpreventie voor kostbare fietsen

Beugelsloten

Iedereen kent het: heel ontspannen 's avonds na de tocht nog even een terrasje pakken. Snel nog boodschappen doen in de supermarkt. Of de fiets de hele dag voor de universiteit of het kantoor laten staan. Ook als de fiets slechts een paar minuten uit het zicht is, hoort deze op slot te staan. Een beugelslot vormt overal een betrouwbare bescherming! Ook hier geldt de regel: hoe hoogwaardiger de fietsen, des te meer geïnvesteerd dient te worden in veilige, nauwelijks te kraken fietssloten.

Stabiele, superstevige beugels en degelijke sluitsystemen

Beugelsloten hebben dikke, geharde beugels en robuuste sluitsystemen en behoren wat betreft veiligheidsniveau tot het topsegment! Is de fiets bevestigd aan een vast object, zoals een boom of een paal, laat het beugelslot zich niet en passant openbreken. En zonder zwaar materieel krijgen dieven helemaal niets voor elkaar.

Betrouwbare bescherming is te transporteren

Een beugelslot is niet bepaald een lichtgewicht, daarvoor is de bescherming tegen diefstal die het biedt aanzienlijk hoger! Hoogwaardige, bijzonder veilige modellen zoals ze bijvoorbeeld door Master Lock worden geproduceerd, hebben in de regel een houder voor aan het frame. Een degelijke fietsrugzak, of een doordachte fietsbroek bieden vaak ook bevestigingsmogelijkheden voor het beugelslot. Zo zijn ze onderweg comfortabel te transporteren en is de fiets altijd veilig afgesloten.
Net zoals voor kabelsloten, kettingsloten, vouwsloten of het eenvoudige hangslot geldt: goedkoop is duurkoop! Want bij de tweede aankoop staat waarschijnlijk ook een nieuwe fiets op het boodschappenlijstje.

Get a €5 voucher>>
Bergfreunde News abonneren
Ontvang de €5 waardebon
Bergfreunde News abonneren
Bergfreunde News abonneren
Ontvang de €5 waardebon
€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.