Kabelsloten: handige beveiliging voor je fiets

Kabelsloten

De supermarkt, de universiteit, het kantoor of 's avonds het café: er zijn vele plaatsen waar je je fiets niet mee naar binnen kunt nemen. Gauwdieven weten dit ook. Als je fiets niet veilig op slot staat met een hoogwaardig fietsslot, dan kan er al snel een minder op de fietsparking staan. Hoogwaardige kabelslotenzijn dus een handig en veelzijdig middel om je fiets effectief te beschermen tegen diefstal!

Robuuste verwerking betekent een betere beveiliging

Ze zijn klein genoeg voor in je rugzak en kunnen gemakkelijk aan het frame worden bevestigd. Daarom hebben fietsers hun slot altijd bij zich en is hun fiets snel, gemakkelijk en vooral veilig van een slot voorzien. Pantserkabelsloten zijn gemaakt van een staalkabel die niet zo gemakkelijk kan worden gekraakt. Vaak zijn extra stalen hulzen rond de kabel bevestigd voor extra bescherming. Om het frame niet te beschadigen, is de kabel met PVC omhuld. Maar toch, waar een wil is, is een weg. Men kan niet garanderen dat beugelsloten, kettingsloten en vouwsloten nooit gekraakt worden. Maar waarom zou je het de dieven gemakkelijk maken?

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig

Gebruiksvriendelijke keersleutels en een degelijk automatisch sluitsysteem zijn gemakkelijk te gebruiken. Het slot blokkeert namelijk zonder te sluiten. Wie veel belang hecht aan kwaliteit en veiligheid, zal zeker wat wils vinden bij merken als Master Lock en Contec.
Omdat ze niet te groot zijn en weinig wegen, zijn kabelsloten perfect voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld als je boodschappen doet of op bezoek gaat bij vrienden. Gecombineerd met andere soorten sloten hebben fietsers met kabelsloten meer mogelijkheden om hun fiets optimaal te beveiligen. Het veiligste slot zit rond het dure frame, het kabelslot rond de wielen en het zadel.

€5 waardebon
Bergfreunde News abonneren
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Bergfreunde News abonneren
Bergfreunde News abonneren
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.