Altijd op dreef met de juiste stijgijzer accessoires

Stijgijzer accessoires

Goede uitrusting voor outdoorgebruik blijft alleen maar goed als ze goed onderhouden wordt. De beste hardware is niet echt nuttig als deze te snel kapot gaat. Om met zo'n uitrusting om te gaan, moet je ze reinigen, onderhouden en herstellen. Met accessoires en reserveonderdelen kun je de dure uitrusting jarenlang gebruiken, zelfs bij intensief gebruik.
Je kunt donsjassen vullen en oplappen, rugzakken naaien en de tanden van stijgijzers slijpen. Hier geven we je nog speciale tips om de juiste stijgijzer accessoires te kiezen, zodat je er nog lang plezier aan beleeft bij bergtours.

Welke stijgijzer accessoires zijn er en welke functie hebben ze?

We beginnen bij de stijgijzertas, waarin je de grödel of degelijke stijgijzers veilig en netjes kunt opbergen. Je kunt ze eenvoudig opbergen en noch de stijgijzers, noch de rugzak wordt bij het transport en opslag beschadigd. Net zoals bij ijsbijlen kun je de tanden van stijgijzers met rubberen hoezen beschermen.
De veelgebruikte voorzakken zijn soms verwisselbaar. Ook de kleine onderdelen kunnen worden vervangen, zoals de studs, brug, stijgijzerriem en -beugel. Stijgijzer accessoires zoals een antisneeuwplaat om plakkende sneeuw te vermijden, zorgen voor meer comfort.
Bekende fabrikanten van wereldwijde bergsporten, zoals Edelrid, Grivel, AustriAlpin en Black Diamond bieden de juiste accessoires voor je stijgijzers aan!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.