Sportrugzakken - slim verpakt, comfortabel op je schouders

Sportrugzak

Sportrugzakken kunnen heel wat hebben! Sportrugzakken ofwel vrijetijdsrugzakken zijn handige, alledaagse rugzakken met voldoende opbergruimte voor het allround gebruik en - afhankelijk van het model - met allerlei slimme features. Vrijetijdsrugzakken zijn bovendien een lust voor het oog. Voor het sporten, een korte wandeltour of stedentrip, naar het werk, op school, tijdens het winkelen in de stad, of bij de sportvereniging, praktische sportrugzakken komen altijd van pas.

Comfortabel, robuust, slim - sportrugzakken bewijzen wat ze waard zijn.

Maar wat is een sportrugzak eigenlijk precies? Sportrugzakken zijn vergeleken met de grote wandelrugzakken compacter. Toch hoeven rugzak-liefhebbers niet in te leveren qua voldoende opbergruimte en extraatjes voor het comfort. Het rugpand van de vrijetijdsrugzakken is meestal zacht gevoerd. Dit zorgt voor een aangenaam draaggevoel op de rug. Verder dragen de gevoerde en anatomisch gevormde schouderbanden nog bij aan het comfort. Hierdoor zijn vrijetijdsrugzakken comfortabele metgezellen, ook als ze eens iets langer op je schouders moeten zitten.

Een ander extraatje waardoor de meeste sportrugzakken van "gewone" rugzakken voor dagelijks gebruik verschillen zijn de vele vakken en zakken. Diverse buitenzakken en mesh-vakken bieden ruimte voor alles wat je op een sportieve toer snel bij de hand wilt hebben. Afhankelijk van het model zitten er ook flessenhouders voor de drinkfles, compressieriemen of een waterdichte regenscherming bij.

Vrijetijdsrugzakken voor allround gebruik zijn doorgaans veel op pad. Dit betekent dat ze dus wel wat te verduren hebben. Door het gebruik van bestendige materialen en stoffen zijn sportrugzakken zeer robuust waardoor niet alleen de bepakking er zonder kleerscheuren vanaf komt.

Vrijetijdsrugzakken als accessoire

Sportrugzakken zijn dus praktische en robuuste packs die zowel in het dagelijks als in het outdoor gebruik hun mannetje staan. Maar de rugzakken kunnen zich ook in modieus opzicht laten zien. Moderne en sportieve ontwerpen maken vrijetijdsrugzakken tot een accessoire dat perfect bij een jeugdig-actieve levensstijl past.

Sportkleding, boodschappen, de broodtrommel of schoolspullen, vrijetijdsrugzakken hebben alles onder controle en zien er ook nog eens leuk uit. Wat wil je nog meer? Trouwens: naast sportrugzakken bieden de bekende fabrikanten zoals Fjällräven, Eagle Creek of Mammut ook schoudertassen, daypacks, heuptassen, sporttassen, portemonnees en nog veel meer aan. Een kijkje nemen is dus de moeite waard!

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.