adidas Merkenshop

adidas outdoor: streetwear, lifestyle- en sportkleding

adidas outdoor

Een softshelljas voor dames, een trekkingbroek voor heren of die sportschoenen voor de kids - adidas overtuigt door een veelzijdig aanbod aan outdoorkleding. De broers Rudolf en Adolf Dassler maakten al in 1920 speciaal op maat gemaakte gymschoenen. Hieruit ontstond in 1949 adidas AG, waarvan de naam was afgeleid van de oprichter Adolf Dassler. Inmiddels is de onderneming in bijna elke sporttak vertegenwoordigd en biedt outdoor-/sportkleding aan voor talloze gebruiksdoelen.

Het productpalet van de outdoorschoenen loopt van trailrunning schoenen met een efficiënte, snelle vetersluiting en maximale grip tot aan enkelhoge wandelschoenen en geïsoleerde winterlaarzen. De lange ervaring van adidas outdoor blijkt uit de moderne outdoor-schoenen die licht, duurzaam en stabiel zijn. Of warm geïsoleerd voor lage temperaturen of met een waterdicht en ademend Gore-Tex membraan, bij adidas outdoor gaan alle wensen in vervulling.

Compleet overzicht kledinglagen van adidas outdoor

Het assortiment van adidas outdoor omvat alle kledingstukken en sportkleding voor outdooractiviteiten die je je maar wensen kunt. Om te beginnen met zweetafvoerend en ademend sportondergoed, dan functionele shirts en functionele longsleeves tot aan warme fleece- en isolatiejassen en water- en winddichte hoezen van hardshell- of softshellmateriaal aan toe.

Een lichte donsjas, bergbroek voor skitochten en alpine ondernemingen of een modieus windjack - bij adidas outdoor vind je een enorme selectie aan outdoorkleding voor wandelaars, trekking-specialisten en bergbeklimmers. Adidas is al heel lang is gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van sportkleding. Daarom zijn de pasvormen, designs en materialen van adidas outdoor innovatief en vertrouwd tegelijkertijd.

Omvangrijke ondersteuning van adidas outdoor atleten wereldwijd

Klimmers, boulderaars, bergbeklimmers of trailrunners - er is bijna geen outdoor sportdiscipline waarin adidas outdoor geen topatleten ondersteunt. Elk jaar helpt adidas de sporters bij de organisatie en uitrusting van talrijke expedities en projecten. IJsklimmen, skiën of ski-alpinisme - de lijst van sporten die adidas outdoor op deze manier actief ondersteunt is net zo omvangrijk als de optelsom van alle mannelijke en vrouwelijke sporters, die wereldwijd topsport beoefenen met adidas outdoor.

De omvangrijke expedities en samenwerking met de atleten zijn voor adidas een belangrijke factor om nieuwe producten in de praktijk te testen. Ook kunnen dan nieuwe materialen en designs uitgebreid worden getest, voordat deze in geoptimaliseerde vorm later voor de klanten in serie worden geproduceerd. Als een van de bekendste en populairste fabrikanten van sportartikelen ter wereld blijft adidas op gebied van outdoor trouw aan zijn motto, om nooit met minder dan het beste tevreden te zijn. Dit geldt zowel bij de eigen producten als die van de ambassadeurs voor adidas outdoor. Een opname in de selecte kring van adidas atleten heeft daarom iets weg van een sportieve onderscheiding en de opname in een select gezelschap van topsporters van de outdoor-scène.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.