Betaalmethoden

Betaalmethoden

Ook voor onze betaalmethoden geldt dat we deze zo eenvoudig mogelijk houden. Nog belangrijker: Dit alles zonder enige vorm van verborgen servicekosten.

Een overzicht van onze betaalmethoden


Opmerkingen Afwijkend leveringsadres
iDEAL Gebruik iDEAL en profiteer van de directe verzending van producten die op voorraad zijn. Aan het einde van het bestelproces word je automatisch doorgestuurd naar iDEAL.
Achteraf betalen Bij ons kun je heel gemakkelijk achteraf betalen. Bekijk eerst thuis de artikelen en betaal daarna binnen 10 dagen de factuur. Zie voor meer informatie over deze betaalmethode en onze partner payolution onze Algemene Voorwaarden.
Creditcard
(tot 1500 €)

Wij accepteren Visa, Mastercard, Diners/Discover en American Express.


Bancontact Voor onze Belgische klanten staat Bancontact ter beschikking. Aan het einde van het bestelproces word je automatisch doorgestuurd naar Bancontact.
Directe bankoverschrijving Gebruik Directe bankoverschrijving van Klarna en aan het einde van je bestelling word je automatisch naar de Klarna-omgeving gestuurd.
PayPal Je wordt tijdens het bestelproces automatisch naar PayPal.com doorgestuurd.
Apple Pay
(tot 1500 €)
Betaal gemakkelijk met Apple Pay in de Safari-browser. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je Apple-toestel en dan word je automatisch door het betalingsproces geleid.
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.