Betalingswijzen

Betalingswijzen

Ook voor onze betalingswijzen geldt: we willen de aankoop zo eenvoudig mogelijk houden. Nog belangrijker: dit alles zonder enige vorm van verborgen "servicekosten".

Een overzicht van onze betalingswijzen


Opmerkingen Afwijkend leveringsadres
Creditcard
(tot 1500 €)

Wij accepteren Visa en Mastercard .


PayPal Tijdens het bestelproces wordt je automatisch naar PayPal.com geleid.
Overschrijving We verzenden de artikelen zodra het bedrag bijgeschreven is (1-3 werkdagen, afh. van de bank). In de bevestigingse-mail geven we ons bankrekeningnummer en de omschrijving op.*
iDEAL Gebruik iDEAL en profiteer van de directe verzending van goederen die in voorraad zijn. Aan het einde van het bestelproces word je automatisch doorgestuurd naar iDEAL.
Rekening Bij ons kun je heel gemakkelijk op rekening kopen. Bekijk eerst thuis de artikelen en betaal daarna binnen 10 dagen de factuur (over onze partner Payolution, op voorwaarde van kredietwaardigheid).

* Let erop, dat bij een buitenlandse overschrijving eventuele kosten ten laste van de klant zijn. We kunnen je bestelling pas opsturen als het gehele bedrag bij ons is ontvangen.

€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.