100% echte bijdragen van andere bergvrienden

Hoe behandelen we bijdragen?

Hoe behandelen we bijdragen?

Wij vinden: niets is betrouwbaarder dan de onverbloemde waarheid. Vooral als het om uitrusting gaat en de feedback van degenen die deze al gebruiken. Om betrouwbare bijdragen te kunnen bieden, werken we met de volgende richtlijnen:

Zeg het zoals het is!

Als de uitrusting niet is wat ze belooft, dan moet dat gezegd worden. Daarom wissen we geen bijdragen alleen omdat ze negatief zijn. In tegendeel: we zijn daar juist dankbaar voor en "troep" vliegt uit ons assortiment.

We letten erop...

We kijken naar de bijdragen. En met "wij" bedoelen we ons team. Natuurlijk kunnen we niet voortdurend alle bijdragen zelf lezen, daarom zijn we blij met tips van jullie.

Commentaren worden weergegeven

Mochten we bijdragen van jullie van commentaar voorzien, of om hierna genoemde redenen ingrijpen, dan wordt dat voor jullie allemaal zichtbaar en met een toelichting weergegeven. Bovendien krijgt de auteur van de bijdrage bericht per e-mail.

Bij twijfelgevallen houden we het netjes...

Hoe dan ook: het moet wel beleefd blijven. Daarom wissen we bijdragen die onbeleefd zijn, het geldende recht of auteursrechten overtreden. Dus wees wel vriendelijk tegen elkaar.

Reclame krijgt geen kans!

Als we pure reclameteksten ontdekken in onze bijdragen, dan wissen we die, of tellen die niet mee bij de berekening van de gemiddelde beoordeling. Lof is natuurlijk toegelaten.

Verwijzingen zijn ook welkom

Jullie mogen naar andere informatiebronnen of producten verwijzen. Maar als iemand het verwijzen naar andere sites oneigenlijk gebruikt, behouden we ons het recht voor links uit bijdragen te verwijderen.

Is dat echt zo?

Als we bijdragen ontdekken zonder enige betrekking tot de realiteit of tot het product, dan behouden we ons het recht voor deze niet bij de gemiddelde beoordeling mee te tellen. De tekst van de bijdrage blijft echter van een opmerking voorzien online.

Het team van de bergvrienden is zichtbaar

Bijdragen van teamleden van de bergvrienden of vertegenwoordigers van fabrikanten zijn duidelijk te onderscheiden. Zo weet je altijd wie ergens achter zit en kun je zelf je conclusies trekken.

Trouwens: als je mee wilt helpen aan de kwaliteit van de bijdragen, gebruik dan de "Nuttig"-functie om bijzonder nuttige bijdragen te onderscheiden. Bovendien kijken we naar iedere bijdrage, die jullie als ongepast melden.

Ook op dit gebied: veel plezier met de bijdragen van andere bergvrienden. En als je wat te zeggen hebt...zeg het maar!

Nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag:

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.