Tests en beoordelingen

Optimus - Svea - Benzinekookstel in de test

Beoordelingsoverzicht
Onze beoordelingen zijn 100% echt. Meer informatie
5,0
(uit 1 Beoordelingen)
100%
raden dit product aan
Wat vind je daarvan ?

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Hoe beoordeel je het product?

Foto uploaden

Met de upload bevestig je onze Gebruiksvoorwaarden

Wat vinden andere bergvrienden daarvan:
Profielfoto van cinderella
| Terheijden
Deze leek me de beste

Ik wilde een brander die ook op benzine brandt, mocht ik geen Coleman fuel vinden. Ik wilde een brander met fuel tank in een, en zie die maar eens te vinden?! Mijn vorige brander was een Primus Multifuel en die is kapot gegaan. Ik wilde nu iets stevigs, betrouwbaars, licht, handig. Dat de tank vast zit aan de brander en de luchtdruk automatisch gaat, is voor mij een groot pluspunt. Ik moet hem echter nog wel echt gaan gebruiken, dus dan komt mijn werkelijke ervaring pas...

Minpunt is dat deze niet goedkoop is
Pluspunt is dat de brander degelijk en makkelijk is, zonder veel af of aan te koppelen.

 • Voordelen
  Fijn instelbaar
  Gemakkelijk
  Simpel aan te steken
  Stabiele positie
  Compact
 • Gebruik
  Camping
  Reizen
  Trekking
  Ultralicht
Profielfoto van

Oeps, je bent vergeten je commentaar

Sorteren op

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.