The North Face Merkshop

Sportkleding op het hoogste niveau

The North Face

The North Face draagt als geen andere fabrikant van bergsportartikelen de spirit en de prestaties aan de noordelijke hangen van deze wereld zo mee in zijn kledingcollectie. Om ook in de toekomst aan de hoge eisen te voldoen, werkt The North Face nauw met een aantal van de beste atleten ter wereld samen. Het resultaat van deze samenwerking is de goede afwerking en nieuwe innovaties, die het segment outdoor kleding altijd weer op zijn kop stellen.

Materialen

Je kunt geen wereldmarktleider worden op het gebied van outdoor kleding zonder speciale materialen te gebruiken, die The North Face collectie maken tot wat die is: De laatste barrière tegen de onbarmhartige natuur.
Behalve hoogwaardige materialen zoals GORE TEX membranen, kan de klant kiezen voor de duurzame HyVent PU-coating, die regenjassen tegen wind en water beschermt, maar tegelijkertijd luchtdoorlatend is.
Op het gebied van softshell valt The North Face op met zijn uitstekende APEX softshellproducten, die in iedere situatie en ieder jaargetijde handig zijn.

Summit Series

Met het label "Summit Series" onderscheidt The North Face zich met een compromisloze en zeer technische alpine collectie. De producten uit deze collectie bieden een excellente prestatie en indrukwekkende bescherming bij alpiene ondernemingen.

Outdoor uitrusting

Maar niet alleen in de kledingsector heeft The North Face het een en ander te bieden. Ook slaapzakken, rugzakken en tenten van dit merk en komen bij iedere onderneming in de engere selectie. Of het nu om mountainbiken gaat, trailrunning, wandelen of klimmen. De gebruiksmogelijkheden zijn zo talrijk als het productpalet.

Expedities

The North Face

Ook op het gebied van uitrusting voor een expeditie is The North Face niet meer weg te denken. De expeditietenten met het TNF-logo mogen in geen basiskamp ter wereld ontbreken. Net zo min als de zeer functionele expeditiekleding al bij een aantal mensen voor het bereiken van de top gezorgd heeft.

Duurzaamheid

The North Face is al sinds 2008 bluesign-lid en werkt er permanent aan om zijn producten en de productie zo te optimaliseren, dat er geen negatieve gevolgen voor mens en milieu ontstaan. De innerlijke motivatie om duurzaam te werken komt bij The North Face uit liefde voor de natuur, waarvoor je immers ook de uitrusting nodig hebt die je produceert.
Om de hoge doelen te bereiken gebruikt het bedrijf onder andere gerecycled materiaal en producten met een lange levensduur.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.