Innovatieve outdoor-cosmetica en verzorging beschermt tegen de grillen van de natuur

Cosmetica

Wie veel in de vrije natuur in weer en wind onderweg is, moet zich niet alleen beschermen met de juiste kleding, maar ook met speciale cosmetische outdoor-producten. Stormachtige wind, regen en nattigheid, daarbij afwisselend koude en hitte en sterke zonne- en uv-straling teisteren de huid. Ook de outdoorkleding wordt zwaar op de proef gesteld door de externe weersomstandigheden en heeft daarom regelmatig onderhoud nodig met speciale outdoor-verzorgende producten. Met speciale outdoor-cosmetica en de betreffende outdoor-verzorgende producten doe je af en toe jezelf, je huid en je outdoorkleding tijdens een tocht in de bergen en in de natuur een plezier.

Outdoor-verzorgende producten en cosmetica voor persoonlijk gebruik

Juist klimmers en boulderaars die veel tijd doorbrengen aan de rots, grijpen graag terug op de verzorgende en cosmetische outdoor-producten van Climb On!. Climb On! Crèmes en zalven zijn speciaal ontwikkeld voor de sterk op de proef gestelde en belaste vingers en handen van ambitieuze klimmers en boulderaars. Wie daarentegen een langere tijd in de natuur onderweg is en geen zware rugzak wil meenemen, kan met de wasmiddelen en zepen van Sea to Summit of Vaude uitstekend uit de voeten. Uiteindelijk mag een beetje comfort ook op avontuurlijke tochten niet ontbreken.

Get a £5 voucher>>
Bergfreunde News abonneren
Ontvang de €5 waardebon
Bergfreunde News abonneren
Bergfreunde News abonneren
Ontvang de €5 waardebon
€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.