The North Face DryVent: robuust, onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar

The North Face DryVent

Een betrouwbare en duurzame waterdichte bescherming tegen nattigheid met tegelijkertijd een hoog ademend vermogen! Deze twee uitersten komen samen in DryVent! The North Face gebruikt deze laag bij regenjassen, winterjassen en outdoorbroeken. Praktisch in het volledige productassortiment van de Californische fabrikant bevinden zich waterdichte, ademende hardshell-producten, die overtuigen door een hoge waterkolom en een omvangrijke bescherming tegen weersinvloeden!

Hoe werkt DryVent

Het is een polyurethaan laag of, beter gezegd, een speciale coatingtechnologie, die het bedrijf uit Californië zelf heeft ontwikkeld. De betreffende outdoorjassen dragen naast het TNF-logo een extra, kleine applicatie met tekst met informatie over de gebruikte technologie. Let dus goed op!
Door de coating krijgt de draagstof microporeuze en hydrofobe eigenschappen. Zweet kan in de vorm van fijn waterdamp door de heel kleine poriën dringen. De waterdruppels, die verhoudingsgewijs veel groter zijn, kunnen niet van buiten doordringen tot op het lichaam. Omdat dit proces volledig zonder membraan plaatsvindt, blijven de waterdichte en ademende eigenschappen behouden tijdens de gehele gebruiksduur van het kledingstuk!

Voor elk gebruiksdoel het juiste weefsel

The North Face heeft diverse varianten in zijn programma. Deze onderscheiden zich door hun specifieke samenstelling en worden gebruikt voor hun daarvoor bestemde productgroepen.

  • De standaarduitvoering is de zogenaamde tweelaagse variant. Laag 1 is geweven en slijtvast, laag 2 is de bovengenoemde PU-coating. Het tweelaagse materiaal wordt gebruikt bij ski- en klimkleding en alledaagse kleding.

€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.