Verzendkosten

Zodra jouw bestelling binnen is komt deze via de korst mogelijke zonder gedoe naar je toe! Dat betekent: ons logistieke team verwerkt je bestelling bliksemsnel. En dat alles voor een faire prijs zonder verborgen extra kosten!

Het beste aan onze verzendkosten: meestal hoef je die niet te betalen! Want naar Nederland verzenden wij al gratis vanaf een bestelwaarde van 50 €!

Onze verzendkosten in één oogopslag

Land van levering Verzendkosten
Nederland & 
België
5,95 €
tot bestelwaarde van 50 €
Gratis verzending
vanaf 50 € bestelwaarde

Snelle levering

Onze standaardverzendtijd is 2 - 4 werkdagen, tenzij anders vermeld. Wij verzenden alles vanuit onze op maat gemaakte distributie center in Duitsland, wat onze service zo efficient mogelijk maakt.

Als je vandaag tot 14.00 uur bestelt & betaalt, gaat je bestelling meestal vandaag nog de deur uit! Dit was het geval bij 90% van de in de afgelopen 12 maanden verstuurde pakketten!*

* bij bestellingen van maandag t/m donderdag. Alleen als het product op voorraad is. Niet geldig bij overschrijving. In uitzonderingsgevallen kan de levering vertraging oplopen.

€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.