Verzendkosten

Zodra jouw bestelling binnen is komt deze via de korst mogelijke zonder gedoe naar je toe! Dat betekent: ons logistieke team verwerkt je bestelling bliksemsnel. En dat alles voor een faire prijs zonder verborgen extra kosten!

Het beste aan onze verzendkosten: meestal hoef je die niet te betalen! Want naar Nederland verzenden wij al gratis vanaf een bestelwaarde van 50 €!

Onze verzendkosten in één oogopslag

Land van levering Verzendkosten
Nederland & 
België
5,95 €
tot bestelwaarde van 50 €
Gratis verzending
vanaf 50 € bestelwaarde

Snelle levering

Onze standaardverzendtijd is 2 - 4 werkdagen, tenzij anders vermeld. Wij verzenden alles vanuit onze op maat gemaakte distributie center in Duitsland, wat onze service zo efficient mogelijk maakt.

Als je vandaag tot 14.00 uur bestelt & betaalt, gaat je bestelling meestal vandaag nog de deur uit! Dit was het geval bij 90% van de in de afgelopen 12 maanden verstuurde pakketten!* Op de avond van de verzenddag sturen we je per e-mail een verzendingsbevestiging plus de DHL-trackinglink voor je pakket. Wanneer je een klantenaccount hebt, kun je ook in je Bestelgeschiedenis de actuele status van de verzending volgen.

Vragen over de levering? Kijk even in de FAQ of neem contact op met onze klantenservice.

* bij bestellingen van maandag t/m donderdag. Alleen als het product op voorraad is. Niet geldig bij overschrijving. In uitzonderingsgevallen kan de levering vertraging oplopen.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.