Verzendkosten

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, komt deze via de kortst mogelijk route zonder gedoe naar je toe! Ons logistieke team verwerkt je bestelling bliksemsnel. En dat alles voor een eerlijke prijs zonder verborgen kosten.

Het beste aan onze verzendkosten: meestal hoef je die niet te betalen! Want naar Nederland verzenden wij al gratis vanaf een bestelwaarde van € 50 !

Onze verzendkosten in één oogopslag

Land van levering Verzendkosten
Nederland & 
België
€ 5,95
tot bestelwaarde van € 50
Gratis verzending
vanaf bestelwaarde van € 50

Snelle levering

Onze standaard leveringstermijn is 2 – 4 werkdagen, tenzij anders vermeld op de detailpagina van het desbetreffende artikel. Doordat wij alles verzenden vanuit ons op maat gemaakte distributiecenter in Duitsland, is onze service zo efficiënt mogelijk.

Je bestelling wordt normaliter nog op dezelfde dag verwerkt, zodat je pakket meteen de volgende ochtend op weg is naar jou.* Dit was het geval bij 90% van de in de afgelopen 12 maanden verstuurde pakketten! We sturen op de avond van de dag van verzending per e-mail een verzendbevestiging met de trackinglink voor jouw pakket. Wanneer je een klantenaccount hebt, kun je ook in de bestelgeschiedenis de actuele status van de verzending volgen.

Vragen over de levering? Kijk even in de FAQ of neem contact op met onze klantenservice.

* Dit geldt voor bestellingen van maandag t/m donderdag en enkel als het product op voorraad is. Dit geldt niet voor bestellingen waarbij voor bankoverschrijving als betaalmethode gekozen is. In uitzonderingsgevallen kan de levering vertraging oplopen.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.