Verzendkosten

Zodra je bij ons besteld hebt, trekken we een sprintje om jouw pakket zo snel mogelijk op te sturen. Ons logistieke team verwerkt jouw bestelling in principe binnen een dag als alle producten op voorraad zijn. Het duurt daarom gemiddeld 3-4 werkdagen tot het pakket bij jou aankomt.

Het verzenden van bestellingen met speciale artikelen (zoals tenten, tourrugzakken, crashpads, wandelstokken, slaapzakken, elektronische apparatuur en vloeistoffen) duurt soms iets langer, omdat deze artikelen apart worden bewaard in ons magazijn en handmatig worden verpakt.

Het beste aan onze verzendkosten: meestal hoef je die niet te betalen! Want naar Nederland verzenden wij al gratis vanaf een bestelwaarde van € 69!

Onze verzendkosten in één oogopslag

Land van levering Verzendkosten
Nederland € 3,95
tot bestelwaarde van € 69
Gratis verzending
vanaf bestelwaarde van € 69
België € 5,95
tot bestelwaarde van € 69
Gratis verzending
vanaf bestelwaarde van € 69

Transportschade

Controleer je zending meteen na ontvangst of deze volledig en intact is. Neem de zending niet aan als deze zichtbare schade vertoont. 

Indien je de schade niet direct bij het aannemen van de zending hebt ontdekt, maak dan een foto van:

  • de buitenkant van het pakket
  • de binnenkant van het pakket
  • het verzendlabel op het pakket
  • de schade (gedetailleerd)

Stuur deze foto's dan onmiddellijk op naar ons team via contact

We hebben de informatie binnen 4 dagen nodig om de schade op tijd te kunnen melden. 

Werd je zending niet door PostNL bezorgd, neem dan onmiddelijk met ons team contact op via contact of telefoonnummer. De schade moet zo snel mogelijk worden gedocumenteerd, zodat het verzoek om terugbetaling niet vervalt.

Het niet indienen van een klacht of het niet opnemen van contact met ons heeft geen gevolgen voor de wettelijke garantie. Je kunt ons echter helpen onze eigen schadevergoeding tegenover het transportbedrijf en de transportverzekering geldig te maken.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.