Klassieke Evazote slaapmatten

Evazote slaapmat

Evazote slaapmatten (afgekort EVA) zijn de perfecte metgezel tijdens kamperen, wandelen of bij expedities. Ze behoren tot de klasse van de schuimstof slaapmatten, zijn extreem licht en nagenoeg onverwoestbaar. Evazote is een cross-linked schuim met gesloten cellen en heeft uitstekende isolatie-eigenschappen.
Bovendien bieden Evazote slaapmatten een uitstekende ondergrond op steenachtige, scherpe of puntige oppervlakken, waardoor luchtbedden al gauw kunnen lekken.

Evazote slaapmatten - veilig en wel

Vooral tijdens wintertochten, expedities of trekkingtochten over afgelegen paden is het belangrijk om een betrouwbare slaapmat met goede isolatiewaarden mee te brengen. Evazote slaapmatten zijn bijzonder geschikt vanwege hun simpele principe. Bovendien kunnen de schuimstof slaapmatten zelf ook als onderlaag voor een opblaasbare slaapmat worden gebruikt. Dit verhoogt het slaapcomfort, zorgt voor extra isolatie en voorkomt schade aan de opblaasbare mat.

Onderweg kan de Evazote slaapmat eenvoudig worden opgerold en op de rugzak worden vastgebonden. Daar stoort ie niet en bij elke pauze heeft men het juiste zitkussen direct bij de hand.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.