GORE Wear Merkenshop

Bij GORE Wear blijft geen enkele wens onvervuld

Gore Wear

Of het nu storm, regent of onder de hoog aan de hemel staande meedogenloos schijnende zon, fietsers willen zich in elke situatie beschermd voelen en zo comfortabel mogelijk onderweg zijn, zonder daarbij concessies te hoeven doen op gebied van aerodynamica of bestendigheid. En precies hier toont de productontwikkelaar van GORE Bike Wear zijn waarde! Het gaat daarbij vooral om innovatie. Het team dat zelf voor een groot deel uit louter gepassioneerde fietsers bestaat, wil altijd toonaangevend zijn en de nieuwste ontwikkelingen van de branche meemaken of, beter nog, ze zelfs versnellen. Daarom leggen de ontwikkelaars ook direct de nadruk op de anatomie van racefiets-fietsers en mountainbikers en besteden pas daarna aandacht aan het design. Want wat heeft nu de mooiste fietsbroek voor nut als deze alleen maar knelt en schuurt?

Na het ingewikkelde ontstaansproces worden de prototypen grondig getest door atleten. Deze continue wisselwerking garandeert een perfect resultaat en pas wanneer echt iedereen tevreden is, wordt het betreffende product klaargestoomd voor de markt. De fietsers moeten tenslotte helemaal tevreden worden gesteld.

GORE Bike Wear is een understatement

Wat design betreft is GORE Bike Wear eerder klassiek te noemen. Hier zul je geen veelkleurige prints en motieven vinden, wat overigens helemaal niet verkeerd is. Het voordeel van een meer eenvoudiger design is dat ze onderling perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd. Nu hoef je dus niet meteen bij elke trui de bijpassende broek te kopen, maar kun je geheel vrij combinaties maken, afhankelijk van hoe het weer op dat moment is. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van de functionaliteit. Reflecterende elementen, aerodynamische pasvorm en overtuigende zakconcepten zijn een integraal bestanddeel van bijna elk product en het beste argument om te kiezen voor fietskleding van GORE Bike Wear.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.