Mouwloze fietsshirts: perfect voor hoge temperaturen op de fiets!

Fietsshirts mouwloos

Bij hoge temperaturen is er al snel vraag naar de juiste fietskleding. Het fietsshirt is vaak al te veel van het goede, maar zonder shirt gaat natuurlijk al helemaal niet! Een mouwloos fietsshirt, ook wel singlet genoemt, is dus de ideale oplossing. Deze is namelijk mouwloos, bestaat uit een luchtige en lichte stof en zorgt voor de nodige vochthuishouding.

De materiaalmix en de afwerking maken het verschil in draagcomfort.

De ademende vezels en de nauwsluitende pasvorm garanderen dat het zweet meteen wordt opgenomen en van het lichaam wordt afgevoerd. Het model is aangepast aan je lichaam op het zadel en is zo voorzien van een verlengd achterpand. Bovendien vermijden de verplaatste, platte naden onaangename schuurplekken. Extra, handige details waarderen een singlet nog eens extra op.
Naast de nauwsluitende pasvorm kan een singlet namelijk voorzien zijn van ventilerende inzetstukken, shirtzakken voor armstukken of gels en reflecterende elementen. Bovendien zijn de gebruikte stoffen van de singlets erg technisch uitgerust. Geurremmende, verkoelende of windwerende eigenschappen zijn standaard voorzien. Singlets kunnen worden gemaakt met doorlopende, halflange of zonder ritssluiting.

Singlets zijn niet alleen geschikt om te fietsen.

Ze zijn perfect om te dragen tijdens een triatlon en kunnen na de duik in het water tot de finish worden aangehouden. Daarom zijn ze niet alleen populair onder de fietsende dames en heren, maar krijgen ze ook steeds meer waardering van de joggers.
Voor de meer gedetailleerde singlets geldt hetzelfde als voor de fietsbroeken, fietshandschoenen en andere kleding: liever iets meer betalen voor een betere kwaliteit. Zowel voor dames als voor heren is er bij bekende merken als Scott, Pearl Izumi en Gore wel wat wils!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.