Campingkooktoestellen en branders: de mobiele keuken voor onderweg

Campingbranders

Is er iets mooier dan na en zware tocht het kooktoestel aan te zetten, het eten klaar te maken en de dag af te sluiten met een lekkere maaltijd? De volgende morgen zorgt de brander voor warme koffie of thee, zodat je klaar bent voor een nieuwe tochtdag. Het is dus vervelend wanneer het kooktoestel niet het gewenste resultaat levert, niet warm wil worden of helemaal de geest geeft. Daarom moet je bij de aankoop van een kooktoestel voor outdoorgebruik in het bijzonder letten op de kwaliteit.

Voor alle enthousiaste bergsporters en wandelaars die vooral waarde hechten aan een laag gewicht, zijn er extreem compacte en ultralichte branders. Wie daarentegen met de auto reist en eerder iets zoekt voor het koken op de camping is uitstekend uitgerust met een robuust en stabiel campingkooktoestel.

De juiste brandstof voor het kooktoestel vind je niet overal

Als je vaak naar het zuiden reist, kan het zijn dat je vroeg of laat niet de juiste cartridges voor je gasbrander vindt. Het is daarom zinvol om een kookstel te kopen dat op verschillende brandstoffen werkt. In elk geval zoek je het beste op voorhand op of het land van bestemming de nodige brandstof voor het campingkooktoestel ook werkelijk aanbiedt.
Het eenvoudigste in gebruik en om te vervoeren zijn gasbranders. Het flexibelste zijn multifuelbranders, die ook op benzine, petroleum en diesel werken.

Onze klantendienst beantwoordt graag je vragen over outdoorkookstellen.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.