Campingbranders - de mobiele keuken voor onderweg

Campingbranders

Is er iets mooier dan na en zware tocht het camping kooktoestel aan te zetten, het eten te maken en de dag met een lekkere maaltijd te besluiten? 's Morgens zorgt het camping brander voor warme koffie of thee - zo moet een succesvolle dag starten. Des te vervelender is het wanneer het kooktoestel niet het gewenste resultaat levert, niet warm wil worden of helemaal de geest geeft. Daarom zou men bij het uitkiezen van een outdoor kooktoestel in het bijzonder op een goede kwaliteit moeten letten.

Voor alle enthousiaste bergsporters en trekkers, die vooral waard hechten aan een licht gewicht, zijn er extreem compacte en lichtgewicht camping branders. Wie daarentegen met de auto opweg is en vooral iets zoekt voor op de camping, is met een robuust en stabiel camping kooktoestel het beste voorzien.

De juiste brandstof voor een camping brander is niet overal te vinden.

Wie vaak naar het zuiden reist, zal misschien vroeger of later ondervinden dat de juiste cartridges voor zijn of haar gasbrander niet altijd te vinden zijn. In zulke gevallen helpt de aankoop van een kooktoestel dat op meerdere brandstoffen kan werken. In elk geval moet u zich informeren over of het land van bestemming de nodige brandstof voor het camping kooktoestel ook werkelijk aanbiedt.
Het simpelste in omgang en om te transporteren is een gasbrander, het flexibelste zijn benzine- of multifuelbranders die ook op benzine, petroleum en diesel werken.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.