Yogabanden voor yoga oefeningen in de studio of thuis

Yogabanden

Yogabanden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van ongeveer 2 meter tot 3 meter. Een yogaband met lus van metaal of kunststof is ofwel ongeverfd, ofwel bedrukt en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kan elke yogi en elke yogini een mooie yogaband in zijn of haar lievelingskleur of in de kleur van de yogamat aanschaffen als praktisch yoga hulpmiddel.

Of het nu voor de yoga in de studio of thuis is - yogabanden bieden talloze gebruiksmogelijkheden en kunnen helpen om gevorderde asana's te beoefenen gericht te werken aan de perfecte uitlijning bij de yoga. Duurzame yogabanden van Manduka bieden hiervoor de optimale basis.

Effectieve oefeningen met de yogabelt

Een yogaband biedt talloze mogelijkheden om doelgericht spanning in het lichaam te creëren en om afstanden te overbruggen. Daarom kunnen yogabanden bij de yoga voor elke oefening individueel worden ingesteld en aangepast. Yogabanden zijn niet ontworpen voor meditatie tijdens yoga, maar voor de ondersteuning van stretching, versterking en flexibiliteit.

De yogaband kan worden gebruikt voor de armen, benen en voeten. Oefeningen met de yogabelt maken veel asana's gemakkelijker om te doen, gemakkelijker te leren en, dankzij de juiste uitlijning, gezonder en efficiënter uit te voeren. Ook voor oefeningen met een yogapartner en in samenwerking met een yogadocent in de yogastudio zijn yogabanden perfect.

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.