RVS drinkflessen

rvs drinkfles

Roestvrijstalen drinkflessen zijn erg populair vanwege hun extreme stabiliteit en hygiënische eigenschappen. Een RVS drinkfles heeft dezelfde smaakneutraliteit en is net zo vrij van schadelijke stoffen als een glazen fles en kan bovendien heel goed in de vaatwasser zonder dat er resten achterblijven of met de hand worden gereinigd.

In tegenstelling tot sommige kunststof drinkflessen is de roestvrijstalen fles absoluut vrij van weekmakers. Dus, wie op zoek is naar een duurzame en BPA-vrije drinkfles doet met een roestvrijstalen drinkfles van Mizu, Klean Kanteen of Nalgene een goede aankoop.

Geïsoleerde RVS drinkflessen

Om de vloeistof in de fles altijd ofwel warm of koel te houden zijn er geïsoleerde en dubbelwandige roestvrijstalen drinkflessen verkrijgbaar, die geschikt zijn voor zowel zomer als winter. Daarnaast bieden de fabrikanten van drinkflessen ook speciale isolerende hoezen voor hun reizende drinkflessen en sportflessen, die bovendien extra bescherming bieden tegen krassen en beschadigingen.

Er bestaan geen opvouwbare drinkflessen en drinksystemen van roestvrij staal. Ook bij aluminium drinkflessen bestaat deze mogelijkheid niet. RVS drinkbekers zijn verkrijgbaar in zowel geïsoleerde als in niet-geïsoleerde vorm.

Dop voor drinkflessen vervaardigd van roestvrij staal

Een goede afsluiting voor een drinkfles moet vooral lekvrij zijn. Hermetische sluitingen voor RVS flessen zijn verkrijgbaar in allerlei praktische variaties, met kunststof of roestvrijstalen schroefdoppen. Ook zijn er diverse drinkdoppen met en zonder stofkappen verkrijgbaar.

Deze kunnen uiteraard ook worden vervangen dan wel achteraf worden bijgekocht, mocht er toch een dop verloren gaan of men gewoon verschillende afsluitsystemen wil gebruiken om uit te kiezen. Kwalitatief hoogwaardige sluitingen van roestvrij staal voor drinkflessen zijn geschikt voor in de afwasmachine en kunnen eenvoudig worden gereinigd.

Meld je nu aan & krijg € 5
Meld je nu aan &
krijg € 5
Meld je nu aan &
krijg € 5