Altijd weldadige warmte met een fleecetrui voor dames

Fleecetruien voor dames

Wanneer de temperaturen weer dalen is het tijd om je uit te rusten met een fleecetrui voor dames. Fleecetruien voor dames bieden volledig thermisch vermogen en zijn ook nog eens veelzijdig inzetbaar. Ongeacht of als bekledingslaag bij outdoorsport of als dagelijkse kleding: voor fleecetruien voor dames is beslist een toepassing te vinden.

Fleecetruien voor dames zijn ware "thermische wonders"

Het woord fleece komt uit het Engels en betekent simpelweg pluizig zacht. Fleecestof kan echter nog veel meer dan pluizig zacht op de huid te liggen. De misschien nog wel belangrijkste eigenschap van fleecetruien voor dames is hun grote thermische vermogen. Hoewel ze relatief dun zijn en relatief klein kunnen worden opgevouwen beschikken fleecetruien voor dames over een enorm thermisch vermogen. Niet voor niks is de fleecetrui voor dames maar ook een fleecevest ideaal als extra laag isolatie onder de outdoorjack. Zo zijn zelfs de ijzigste temperaturen onderweg zonder problemen te doorstaan. Bovendien is fleecestof zeer onderhoudsvriendelijk en sneldrogend. Juist op langere tochten is dat een niet te onderschatten voordeel. Wanneer de fleecetrui voor dames onderweg eens gewassen moet worden vormt dit geen enkel probleem. De fleecetrui voor dames is snel weer te gebruiken en reeds kan de tocht weer worden voortgezet.

Fleecetruien voor dames: ook voor het dagelijks leven een verrijking

Fleecetruien voor dames zijn niet alleen uitstekend geschikt voor outdoorsport. Wie vrijetijdskleding zoekt dat comfortabel of heerlijk zacht is, heeft met de fleecetrui voor dames eveneens een goede keus gemaakt. Voor lekker lui lezen op de bank is niet alleen een trui van fleece geschikt, maar ook een pluizig zachte fleecebroek bekoort met hoog draagcomfort en staat garant voor gemoedelijkheid. Ongeacht of tijdens wandeltochten, klimmen of een ontspannen namiddag thuis, fleecetruien voor dames slaan altijd een goed figuur en laten definitief niemand koud!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.