Leuke kindermutsen voor jongens en meisjes

Kindermutsen

Mutsen voor kinderen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en modellen. Van dunne en luchtige fleece-mutsen, vrolijke wollen mutsen met een bontgekleurde pompon tot aan gebreide mutsen met design van een beertjes of draken. Bovendien zijn de kindermutsen niet alleen als ski- of wintermutsen voor kinderen ontworpen, maar beschermen de mutsen de gevoelige oren van kinderen het hele jaar door, ook op winderige en koele dagen.

Outdoormutsen voor kinderen houden het hoofd lekker warm en voelen zeer comfortabel aan zonder te drukken, schuren of jeuken. Sommige kindermutsen kunnen ook onder de kin worden dichtgebonden, zodat ze niet zo gemakkelijk kunnen verschuiven of kwijtraken. Ronde mutsen zijn vooral ideaal voor baby's en kleine kinderen. Hoogwaardige kindermutsen van Barts, Finkid of Vaude zijn bijzonder goed gevormd en kunnen zonder probleem vaak worden gewassen. De leuke designs met bonte kleuren zijn zeer populair bij kinderen.

Kindermutsen van wol, fleece en kunstvezels

De kindermutsen zijn gemaakt van talrijke materialen. Van mutsen die van wol en deels van merinowol zijn gemaakt, gebreide mutsen van kunstvezels tot aan zeer elastische fleecemutsen. In veel gebreide mutsen van wol of acryl is voor extra comfort een aangename hoofdband van zacht fleecemateriaal ingenaaid.

Niet alle mutsen zijn even goed beschermd tegen vocht, en maar weinig mutsen zijn volledig waterdicht. Echter, vele bieden een fraaie mix van bescherming tegen wind, sneeuw en kou. Daarnaast zijn ze tegelijkertijd goed geventileerd zonder het risico dat het onder de muts te warm wordt.

Sjaals, buffs en petten voor kinderen

Terwijl kinderen op koude dagen warme mutsen en hoofdbanden dragen, zijn buffs, sjaals en petten bijzonder praktisch bij het spelen in de natuur of tijdens het wandelen. Petten met vizier bieden bij zonnig weer een zeer goede bescherming tegen een zonnesteek of verbranden. De veelzijdige buffs voor jongens en meisjes kunnen ook worden gebruikt als hoofddoek of sjaal en zijn in verschillende bontbedrukte designs verkrijgbaar.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.