Goed beschermd met sneeuwpakken en regenoveralls

Overalls zijn bijzonder praktisch voor verschillende activiteiten en zijn er zowel voor volwassenen als kinderen. Vooral eendelige skipakken zijn populair. Deze pakken werden vroeger al veel gedragen door skiërs, omdat kou en sneeuw niet tussen de broek en de jas konden doordringen.

Hoewel ski-overalls daarna enigszins uit de mode raakten, herinneren veel wintersporters zich tegenwoordig weer de praktische voordelen van zo'n pak. De winteroveralls van hoogwaardig functioneel materiaal met waterdichte en ademende membranen, zoals Gore-Tex, genieten weer een toenemende populariteit. Een sneeuwpak voor kinderen is ook bijzonder praktisch, want het is comfortabel warm, waterdicht en weerbestendig.

Regenpakken en sneeuwpakken voor kinderen

Veel kinderen en ouders zijn blij met praktische sneeuwbroeken en regenbroeken, die in combinatie met rubberlaarzen perfect zijn voor gebruik in de modder en regen. Als alternatief voor een regen- of sneeuwjack kunnen kinderen ook een compleet regenpak of sneeuwpak dragen. In tegenstelling tot een regenoverall is een sneeuwoverall extra geïsoleerd en houdt het kinderen zelfs bij winterse temperaturen lekker warm.

Moderne regenpakken voor kinderen van Celavi of Ducksday zijn robuust en zo gemaakt dat kinderen er gemakkelijk in kunnen bewegen. Het kindvriendelijke ontwerp overtuigt met mooie kleuren en motieven. Goed zichtbare reflectoren, afgedekte ritsen en functionele capuchons maken deze geweldige sneeuw- en regenpakken helemaal af.

Weerbestendige fietspakken en expeditiepakken

Dankzij speciale fietspakken van waterdichte functionele stof is wielrennen of mountainbiken zelfs bij regenachtig weer leuk. De meeste functionele fietspakken zijn voorzien van lange broekspijpen of broekspijpen die tot op de knieën vallen. Dankzij afgedichte ritssluitingen en ademende membranen bieden ze optimale bescherming tegen het weer tijdens trainingen, fietstochten en fietsvakanties.

Bijzonder koude temperaturen bij het bergbeklimmen in het hooggebergte en op expedities naar arctische gebieden vragen om speciale uitrusting. Bergbeklimmers en atleten die aan extreme sporten doen rusten zich uit met speciaal gevoerde overalls, ook wel '8000m-pakken' genoemd. Deze expeditiepakken zijn met dons en synthetische vezels geoptimaliseerd voor de laagste temperaturen bij sneeuw, ijs en hoge windsnelheden. Ondanks hun lage gewicht bieden ze de nodige stabiliteit en verstevigingen op het zitgedeelte, de armen en benen, zodat je goed kunt presteren bij het bergbeklimmen met stijgijzers en ijsbijlen. De overalls voor bergbeklimmers die op expeditie gaan zijn zeer specialistisch en mogen niet worden verward met gewone skipakken.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief &
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.