Mavic Merkshop

Mavic: perfect aangepast aan de behoeften van fietsers

Mavic

In nauwe samenwerking met toonaangevende atleten blijft Mavic zijn producten steeds verder ontwikkelen. De producten van dit merk tillen de fietssport naar een hoger niveau dankzij innovatieve ontwikkelingen. Het grote aantal successen in de wielersport laat duidelijk zien dat Mavic betrouwbare en succesvolle producten maakt. Ongeacht of je door de bossen in de buurt fietst of bij de Tour de France meedoet voor een podiumplaats, bij Mavic vind je de beste fietsproducten. Aerodynamisch en licht of toch juist robuust

Aksium Elite, Crossmax of Cosmic Carbon: de fietsen van Mavic zijn zowel bij wielrenners als mountainbikers zeer populair. Het brede assortiment komt tegemoet aan de behoeften van bijna elke fietser. Zo heeft het merk zowel robuuste en stevige fietsen als extreem lichte en gestroomlijnde fietsen. Altijd met het streven het beste uit het materiaal en de fietser te halen.
Ook wanneer het gaat om fietsbanden doet Mavic niet onder voor grote merken zoals Schwalbe en Continental. Of je nu op zoek bent naar een gripvaste allrounder voor de trails of een behendige band voor een wielrenwedstrijd, hier vind je altijd een goede fietsband.

Mavic

De favoriete kleding van elke fietser

Naast fietsen, pedalen en fietsbanden zorgt Mavic ook voor de fietser zelf. Van helmen tot fietsschoenen en kleding vind je bij dit merk terug. De ontwerpen zijn redelijk ingetogen, maar op het gebied van functionaliteit maken de producten absoluut indruk. Mountainbikers vinden bij Mavic weerbestendige, robuuste jassen, broeken en zelfs rugzakken. Wielrenners zullen blij worden van de superlichte, aerodynamische uitrusting, die tijdens een wedstrijd een optimale performance levert. De schoenen van het Franse fietssportmerk bieden bovendien alles wat mountainbikers en wielrenners zich maar kunnen wensen voor hun sport. De fietsschoenen passen perfect bij de rest van de kledinglijn en zorgen zo voor een mooi geheel.

Profs kiezen voor Mavic

Frédérik van Lierde (triatlon), Fabien Barel (MTB) en Alexander Kristoff (wielrennen) zijn slechts een paar bekende atleten die tijdens hun trainingen en wedstrijden vertrouwen op de producten van Mavic. Ook het team Garmin-Sharp en andere nationale teams binnen het baanwielrennen kunnen hieraan worden toegevoegd. Maximale expertise vanaf de tekentafel tot het eindproduct: dat is wat het merk Mavic zo bijzonder maakt!

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.