Handschoenen voor heren - het beste middel tegen koude handen

Handschoenen voor heren

Nooit meer koude handen! Hoe koud het ook is, herenhandschoenen zorgen steeds voor warme handen. Of je nou aan het wandelen, aan het skiën of boodschappen aan het doen bent, handschoenen voor heren laten ijskoude lucht links staan. Herenhandschoenen zijn de ideale begeleiders bij koud weer, want wie wil nou met bevroren handen op outdooravontuur gaan?

Wat moeten herenhandschoenen kunnen?

Hoogwaardige handschoenen voor heren moeten hoofdzakelijk je handen warm houden. Maar voor outdoor- en wintersporters moeten herenhandschoenen ook nog andere zaken kunnen. Ten eerste mag er geen vocht in de handschoen dringen. Waterafstotende buitenmaterialen zorgen ervoor dat het vocht buiten blijft en de warmte van de handschoenen binnen blijft. Ten tweede moeten herenhandschoenen robuust en slijtvast genoeg zijn om buiten te gebruiken. De herenhandschoenen moeten tenslotte een tijdje meegaan.

Welke herenhandschoenen zijn de juiste?

Eerst en vooral moet je kiezen of je wanten of vingerhandschoenen wilt. Vingerhandschoenen hebben, zoals de naam al doet vermoeden, het voordeel dat je je vingers afzonderlijk kunt bewegen. Met deze herenhandschoenen kun je heel gericht iets vastpakken, wat vaak nuttig kan zijn. Het voordeel van wanten is dat er tussen de hand en de handschoen een verwarmende luchtkamer wordt gevormd. Bovendien liggen de vingers in deze handschoenen naast elkaar en worden ze door elkaar verwarmd.

Voor wintersportactiviteiten als skitours raden we uiteraard skihandschoenen aan. Deze herenhandschoenen zijn gemaakt van waterafstotende buitenmaterialen. Dit zorgt ervoor dat vocht en sneeuw niet in de handschoenen kunnen dringen. Zo wordt het thermisch vermogen niet beïnvloed. Bovendien zijn deze herenhandschoenen voorzien van antislip handpalmen. Daardoor glijden de skistokken niet uit je hand.

In ijzige streken met extreem lage temperaturen raden we de expeditiehandschoenen aan. Deze herenhandschoenen zijn erg goed geïsoleerd en perfect aangepast aan temperaturen onder nul.

Uiteraard hebben we nog talloze andere herenhandschoenen, zoals de leren handschoenen, vingerloze handschoenen en alpiene handschoenen. Ze maken allemaal indruk met één ding: het vermogen om warmte vast te houden. Welke herenhandschoenen je ook kiest, ijskoude handen zijn nu in ieder geval verleden tijd!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.