Handschoenen voor dames - gewoon onmisbaar!

Handschoenen voor dames

Zowel bij koude als bij belasting willen je handen goed beschermd worden. Daarom zijn handschoenen voor dames een onmisbaar onderdeel van elke uitrusting. Als bescherming tegen ijskoude temperaturen of als hulpmiddel bij het klimmen of skiën, handschoenen voor dames horen er gewoon altijd bij. Waar je de handschoenen ook voor gebruikt, dit staat vast: koude handen maken geen schijn van kans!

Welke handschoenen voor dames zijn de juiste?

Niets is zo onaangenaam als ijskoude handen, dus warme handschoenen voor dames mogen niet ontbreken! Omdat het aanbod aan hoogwaardige handschoenen voor dames op het eerste gezicht onoverzichtelijk lijkt, moet je eerst weten waarvoor je ze nodig hebt. Zijn de warme handschoenen bedoeld voor dagelijks gebruik of eerder voor wintersport? Hou je meer van wanten of van handschoenen? Vragen, vragen en nog eens vragen. Maar geen paniek! De juiste handschoenen voor dames zijn snel gevonden.

Een belangrijke eigenschap die alle handschoenen voor dames moeten hebben, is de juiste pasvorm. De handschoenen mogen niet te klein of te groot zijn en moeten helemaal bij jou in de smaak vallen. Een andere belangrijke factor is het draagcomfort. Omdat dames de handschoenen vaak voor een langere periode dragen, mogen ze natuurlijk niet oncomfortabel zitten.

Welke handschoenen voor dames verwarmen het best: wanten of handschoenen?

Uiteraard beschermen beide soorten handschoenen effectief tegen de koude en zorgen ze voor lekker warme handen. Toch hebben wanten iets meer "isolatiekracht". Waarom is dat zo? Bij wanten wordt er een luchtkussen gevormd tussen de handschoen en de hand. De totale warmtestraling van de hand blijft in de handschoen en creëert zo een isolerende warmtebuffer. Op die manier verwarmen de vingers en de handpalmen eigenlijk zichzelf. Maar met deze handschoenen voor dames is het moeilijk om objecten precies vast te grijpen, wat bij sommige outdoorsporten wel noodzakelijk is. Voor deze activiteiten zijn vingerhandschoenen de beste keuze voor dames.

Voor iedere activiteit de juiste handschoenen voor dames!

De ideale dameshandschoenen voor wintersport zijn de skihandschoenen. Deze handschoenen zijn warm, robuust, waterafstotend en hebben antislip handpalmen voor uitstekende grip op de skistokken. De ideale bescherming bij klettersteigen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de klettersteighandschoenen. Deze dameshandschoenen beschermen de handen tegen wrijving en andere invloeden zonder de nodige bewegingsvrijheid te beperken.

We hebben uiteraard nog lang niet alle handschoenen voor dames overlopen. Leren handschoenen, klimhandschoenen of expeditiehandschoenen voor extreme temperaturen, het maakt niet uit! Dameshandschoenen houden je handen altijd warm en beschermen ze tegen weer en wind. Perfect!

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.