Prana Merkshop

Prana - Kwaliteit in harmonie met de natuur

Prana Kleding

Van de yogamat, via de klimuitrusting tot het coole shirt voor elke dag, Prana biedt altijd overtuigende kwaliteit. Maar Prana is veel meer. Het is een statement voor je lievelingssport. Een statement voor een sportief-actieve levensstijl, helemaal in harmonie met de natuur. "Prana" - het woord komt uit het Sanskriet, dat op haar beurt de verschillende Oud-indische talen beschrijft en betekent vrij vertaald zoveel als levensadem. Het woord speelt echter ook een centrale rol in de yogaleer en beschrijft daar een van de vijf essentiële levenselementen, ofwel de levensadem. De naam alleen zegt dus al in welke richting het bedrijf met zijn producten en bedrijfsfilosofie wil gaan.

Milieubescherming, duurzaamheid, ervaring en liefde voor de sport

Het bedrijf Prana werd opgericht in 1972; in een kleine garage in het Californische Carlsbad. De beide klim- en yoga-enthousiastelingen Beaver en Pam Theodosakis waren ontevreden met het op dat moment nog spaarzame aanbod aan uitrusting. Dus besloten ze resoluut de touwtjes zelf in de hand te nemen. Terwijl ze de eerste stukken nog zelf naaiden in kleine oplages, groeide het bedrijf snel tot het Prana, dat outdoorfans over de hele wereld tegenwoordig kennen en waarderen. De hoofdvestiging van het bedrijf zetelt tegenwoordig nog altijd in Carlsbad. Net zoals de locatie trouw is gebleven aan zijn wortels, is ook de overtuiging van de oprichters onaangetast gebleven. Tot op heden let Prana op de inachtneming van de strengste richtlijnen met betrekking tot milieubescherming en duurzaamheid. Bovendien probeert het bedrijf door het ondersteunen van liefdadigheidsinstellingen ook iets terug te geven.

Prana Kleding

Top uitrusting voor klim-, outdoor- en yogafans

Zoals al vermeld, vind je bij Prana van yogaequipment via klimuitrusting tot shirts alles wat het hart begeert. Wie wil, kan zijn uitrusting en de kleerkast van boven tot onder en zichzelf van top tot teen voorzien van producten van dit Californische bedrijf. Hier vindt echt iedereen, wat hij zoekt!

Voor gepassioneerde klauteraars biedt Prana onder andere praktische pofzakjes. Slim ontworpen en met de benodigde houders voor boulderborstel & co kun je met de bags zo de rotsen op. Voor klimmen en boulderen geschikte broeken hebben de Californiërs natuurlijk ook in petto! Voor alle Yogafans zijn er coole yogashirts, broeken en matten. Ook voor het dagelijks leven heeft het bedrijf wat te bieden. Longsleeves, hoodies, jurken, overhemden en nog veel meer. Alles ontworpen met de typische signatuur van Prana!

Wie kwaliteit, functionaliteit en cool design zoekt, daarbij ook veel waarde hecht aan milieubescherming en authenticiteit is bij de sympathieke Californiërs aan het juiste adres!

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.