Ontzettend goed: Mammut outdoor kleding

Mammut outdoor kleding

Sinds meer dan 150 jaar telt het Zwitserse bedrijf Mammut tot de marktleiders op het gebied van outdoor kleding en uitrusting. Van de lawinesonde tot de katoenen broek biedt Mammut een breed assortiment van doordachte, technische artikelen aan, waar de knowhow van decennia ervaring in de bergsport ingestoken is. Lees hier wat de kleding van Mammut zoal te bieden heeft.

Breed aanbod van Mammut outdoor kleding

Alles telt mee, wat het markante logo siert: Mammut jassen, Mammut schoenen, Mammut handschoenen, Mammut ondergoed. Je kunt je van top tot teen aankleden en uitrusten met artikelen van de Zwitserse fabrikant - voor de Himalaya even zo goed als voor een fietstocht in het weekend met het hele gezin. Mammut kleding bestrijkt alle gebruiksvelden van outdoor, voor alle landen en temperaturen. Tussen nonchalante katoenen overhemden en drielaagse high end jassen of expeditiepakken van dons kun je een heleboel veelzijdige kleding vinden, die zowel voor de sport als de voetgangerszone bruikbaar is en waar je goed mee voor de dag komt (de allrounder: Mammut softshell jassen!).

Materialen en afwerking van Mammut kleding

Behalve fabrikanten van naam voor outdoor kleding (zoals GORE, POLARTEC of VIBRAM) heeft Mammut ook eigen een productie. Verworvenheden zoals DryTech (waterdichte membranen) en SofTech (winddicht softshellweefsel) zijn kwalitatief hoogwaardig en worden ook in een goede prijs-kwaliteitsverhouding aangeboden. Mammut kleding staat al lang bekend om zijn duurzaamheid, robuustheid, hoog draagcomfort en (technische) doelmatigheid. Dit alles dankzij de hoge kwaliteitsstandaards in de materiaalkeuze en de productieprocessen van Mammut outdoor kleding. Dat er ook waarde wordt gehecht aan de oorsprong en de verwerking van waren, toont de samenwerking van het bedrijf met initiatieven zoals FAIR WEAR en het gebruik van biologische katoen en gerecycled polyester in Mammut kleding.

Model en uitrusting van Mammut outdoor kleding

In het algemeen is outdoorkleding van Mammut doelmatig ontworpen. Dat betekent: Nauwsluitende modellen bij sportkleding en een iets nonchalantere pasvorm bij alledaagse kleding van katoen. Sportieve kledingstukken vallen vaak een maat kleiner uit. Damesmodellen van Mammut kleding zijn getailleerd. Standaard is het rugpand verlengd, de knie en elleboog voorgevormd en zijn de capuchons stormbestendig. Aardige details zoals een tweerichtingsrits of versterkte plekken ronden de jacks en broeken van Mammut functioneel af, contrastnaden en een opvallende kleurgeving geven een optisch accent.

€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.