Elkline Merkshop

Naast het bedenken van vrolijke designs en grappige productnamen neemt Elkline één punt heel serieus: de bescherming van het milieu! De producten van het merk worden altijd zo geproduceerd dat ze een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achterlaten. Dat is een goede instelling!
Bovendien letten de productontwikkelaars en ontwerpers er consequent op dat alle artikelen niet alleen modieus zijn, maar ook op een hoogwaardige manier worden verwerkt. Zo wordt gegarandeerd dat een T-shirt van Elkline niet al na een of twee seizoenen in de vuilnisbak belandt. Of het nu gaat om een jas of een broek, Elkline vindt het belangrijk dat zijn kledingstukken jaren meegaan en dat je er lang plezier van hebt.

Het assortiment van Elkline breidt zich uit

Elkline

Elkline begon met het maken van T-shirts, maar al snel werden hier truien en andere casual artikelen aan toegevoegd. De eerste series waren nog te klein voor eigen producties, dus werden producten aangekocht en vervolgens bedrukt met de welbekende eland. Door de snelle groei kon daarna een eigen productie worden gestart en kwamen er steeds meer artikelen op de markt, waaronder ook broeken, vesten en jassen. De drukte van het bedrijf nam toe en al snel werd de oprichter bijgestaan door familie en vrienden. Zij kwamen met nieuwe ideeën en ontwerpen en het Elkline-assortiment werd almaar groter en groter.
In de loop der jaren veranderde er veel. Zo werd het bedrijf professioneler, maar toch bleven er ook een aantal dingen hetzelfde. Nog steeds kenmerkt Elkline zich door zijn liefde voor grappige ontwerpen, het sterke milieubewustzijn en de eland als wapendier van het bedrijf.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.