Shop

/ Auteurs / Daniela

Bergvriendin Daniela

“Als kind op zomervakantie was het afscheid van de zee elke keer weer moeilijk. “

Bergvriendin sinds:
2020
Favoriete bergactiviteit:
Hoewel ik een absolute beginner ben, heb ik al veel plezier gevonden in het snowboarden
Favoriete bergtop:
-
Lievelingseten onderweg:
Er gaat niets boven een warme gistknoedel met vanillesaus...
Favoriete product:
Rip Curl Flashbomb Wetsuit
Winter of zomer:
Zomer
Hoewel ik in Duitsland ben opgegroeid, heb ik altijd een groot verlangen gehad naar de zeeën van deze wereld. Als kind op zomervakantie was het altijd moeilijk om afscheid te nemen van de zee. Op een reis door Californië ontdekte ik niet alleen mijn liefde voor de zee, maar ook mijn liefde voor de golven. Daarom pak ik al 8 jaar vaker mijn boardbag dan mijn koffer. Voor mij is er geen beter gevoel dan met beide voeten op mijn surfplank te staan en op de perfecte golf te surfen.

De favorieten van Daniela

Bericht van Daniela

Bergvriendin

Daniela

Surfen, kitesurfen of wakeboarden zijn de nieuwe trendsporten. In tropische wateren kan je gewoon in een bikini of een boardshort op het board gaan staan. Binnen Europa en vooral als je langer in het water wilt blijven, kan het echter snel koud worden zonder wetsuit. Zelfs als het buiten warm is, kan het water behoorlijk […]

Bergvriendin

Daniela

Stand-up-paddleboarding, of suppen, is niet langer alleen een sport voor op zee. Ook op meertjes bij jou in de buurt zie je veel vaker mensen met SUP-boards! En niet zonder reden: suppen is leuk en tegelijkertijd een uitstekende workout voor je hele lichaam. Bovendien bevorder je hiermee je uithoudingsvermogen en het houden van je evenwicht. […]