Verzendkosten & Betalingswijzen

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, komt deze via de kortst mogelijk route zonder gedoe naar je toe! Ons logistieke team verwerkt je bestelling bliksemsnel. En dat alles voor een eerlijke prijs zonder verborgen kosten.

Het beste aan onze verzendkosten: meestal hoef je die niet te betalen! Want naar Nederland verzenden wij al gratis vanaf een bestelwaarde van € 50 !

Onze verzendkosten in één oogopslag

Land van levering Verzendkosten
Nederland & 
België
€ 5,95
tot bestelwaarde van € 50
Gratis verzending
vanaf bestelwaarde van € 50

Snelle levering

Onze standaard leveringstermijn is 3-5 werkdagen, tenzij anders vermeld op de detailpagina van het desbetreffende artikel. Doordat wij alles verzenden vanuit ons op maat gemaakte distributiecenter in Duitsland, is onze service zo efficiënt mogelijk.

Vragen over de levering? Kijk even in de FAQ of neem contact op met onze klantenservice.

Het verzenden van bestellingen met speciale artikelen (zoals tenten, tourrugzakken, crashpads, wandelstokken, slaapzakken, elektronische apparatuur en vloeistoffen) duurt soms iets langer, omdat deze artikelen apart worden bewaard in ons magazijn en handmatig worden verpakt.

 

Betalingswijzen

Ook voor onze betaalmethoden geldt dat we deze zo eenvoudig mogelijk houden. Nog belangrijker: Dit alles zonder enige vorm van verborgen servicekosten.

Een overzicht van onze betaalmethoden


Opmerkingen Afwijkend leveringsadres
Creditcard
(tot 1500 €)

Wij accepteren Visa en Mastercard .


PayPal Je wordt tijdens het bestelproces automatisch naar PayPal.com doorgestuurd.
Overschrijving We verzenden de artikelen zodra het bedrag bijgeschreven is (1-3 werkdagen, afhankelijk van de bank). In de bevestigingse-mail geven we ons bankrekeningnummer en de omschrijving op. *
iDEAL Gebruik iDEAL en profiteer van de directe verzending van goederen die op voorraad zijn. Aan het einde van het bestelproces word je automatisch doorgestuurd naar iDEAL.
Rekening Bij ons kun je heel gemakkelijk op rekening kopen. Bekijk eerst thuis de artikelen en betaal daarna binnen 10 dagen de factuur. Zie voor meer informatie over deze betaalmethode en onze partner payolution onze Algemene Voorwaarden

* Let erop dat eventuele kosten verbonden aan het doen van een buitenlandse bankoverschrijving voor rekening van de klant komen en dat wij het artikel pas verzenden zodra de volledige koopprijs op de bankrekening van Bergfreunde is bijgeschreven.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.