Verzendkosten & Betalingswijzen

Zodra jouw bestelling binnen is komt deze via de korst mogelijke zonder gedoe naar je toe! Dat betekent: ons logistieke team verwerkt je bestelling bliksemsnel. En dat alles voor een faire prijs zonder verborgen extra kosten!

Het beste aan onze verzendkosten: meestal hoef je die niet te betalen! Want naar Nederland verzenden wij al gratis vanaf een bestelwaarde van 50 €!

Onze verzendkosten in één oogopslag

Land van levering Verzendkosten
Nederland & 
België
5,95 €
tot bestelwaarde van 50 €
Gratis verzending
vanaf 50 € bestelwaarde

Snelle levering

Onze standaardverzendtijd is 2 - 4 werkdagen, tenzij anders vermeld. Wij verzenden alles vanuit onze op maat gemaakte distributie center in Duitsland, wat onze service zo efficient mogelijk maakt.

Als je vandaag tot 14.00 uur bestelt & betaalt, gaat je bestelling meestal vandaag nog de deur uit! Dit was het geval bij 90% van de in de afgelopen 12 maanden verstuurde pakketten!* Op de avond van de verzenddag sturen we je per e-mail een verzendingsbevestiging plus de DHL-trackinglink voor je pakket. Wanneer je een klantenaccount hebt, kun je ook in je Bestelgeschiedenis de actuele status van de verzending volgen.

Vragen over de levering? Kijk even in de FAQ of neem contact op met onze klantenservice.

* bij bestellingen van maandag t/m donderdag. Alleen als het product op voorraad is. Niet geldig bij overschrijving. In uitzonderingsgevallen kan de levering vertraging oplopen.

 

Betalingswijzen

Ook voor onze betalingswijzen geldt: we willen de aankoop zo eenvoudig mogelijk houden. Nog belangrijker: dit alles zonder enige vorm van verborgen "servicekosten".

Een overzicht van onze betalingswijzen


Opmerkingen Afwijkend leveringsadres
Creditcard
(tot 1500 €)

Wij accepteren Visa en Mastercard .


PayPal Tijdens het bestelproces wordt je automatisch naar PayPal.com geleid.
Overschrijving We verzenden de artikelen zodra het bedrag bijgeschreven is (1-3 werkdagen, afh. van de bank). In de bevestigingse-mail geven we ons bankrekeningnummer en de omschrijving op.*
iDEAL Gebruik iDEAL en profiteer van de directe verzending van goederen die in voorraad zijn. Aan het einde van het bestelproces word je automatisch doorgestuurd naar iDEAL.
Rekening Bij ons kun je heel gemakkelijk op rekening kopen. Bekijk eerst thuis de artikelen en betaal daarna binnen 10 dagen de factuur (over onze partner Payolution, op voorwaarde van kredietwaardigheid).

* Let erop, dat bij een buitenlandse overschrijving eventuele kosten ten laste van de klant zijn. We kunnen je bestelling pas opsturen als het gehele bedrag bij ons is ontvangen.

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.