Vaude - Women's Moab Shorts III - Fietsbroek

Detailansichten
10% 119,95 107,96 incl. BTW
Kleur:
Kleur kiezen:
Kleur:
EU -maat kiezen:
Maat: EU
Levertijd: 2-4 werkdagen
Nog maar 1 stuk in voorraad!
Kies eerst een variant!
Er zijn alleen hele getallen toegestaan. Corrigeer je invoer.
  • Gratis verzending vanaf € 50 (NL)
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen retourrecht
  • > 1.200.000 tevreden klanten
  • Alle artikelen in voorraad
% aanraden
100% aanraden
Klanten zeggen: Ademend
Klanten zeggen: Ademend
Goede details
Goede details
Klanten zeggen: Goed model
Klanten zeggen: Goed model
Klanten zeggen: Gemakkelijk
Klanten zeggen: Gemakkelijk
Stretchy
Stretchy
 g
280 g
Materiaalgegevens & Kenmerken
Geschikt voor:
Gebruik:
Mountainbike
Materiaalkenmerken:
stretchy
Gewicht:
280 g
Gewichtsreferentie:
in gemiddelde maat
Pasvorm:
Normaal
Constructie:
Fietsbroek
Buitenmateriaal:
88% polyamide, 12% elastaan
Sluiting:
Knoop; Riemlussen; verstelbare taillewijdte
Ventilatie:
via voorzak
Zakken:
1 voorzak met ritssluiting
Extra's:
Green Shape; Eco Finish; Pijpuiteinden met ritssluiting; ergonomisch voorgevormde knieën; verhoogde tailleband op de rug
Art.nr.:
155-0612
Productbeschrijving
The durable, stretchy Womens Moab Shorts III from Vaude will deliver the comfort and freedom of movement you need while mountain biking. The outer fabric is extremely tough that has been designed to shield you from 80% of the headwinds, whilst allowing the remaining 20% to keep you cool and your temperature regulated. Plus, the shorts come complete with an Eco Finish DWR to repel both dirt and water droplets. The Vaude bike shorts are long and articulated at the knee for mobility and compatibility with knee pads. The waist is slightly higher in the back to ensure a perfect fit while youre riding. The adjustable waistband, zips at the leg hems and ventilation options in the front pocket add the finishing touches to the Womens Moab Shorts III.
Bergvriend Kay

Vraag onze experts
Bergvriend Kay

+31 (0)30 - 499 0286

Ma. - vr. 10:00 - 17:00 uur

Beoordelingsoverzicht
Onze beoordelingen zijn 100% echt. Meer informatie
5,0
(uit 2 Beoordelingen)
100%
raden dit product aan
Wat vind je daarvan ?

Het maximale aantal tekens is bereikt.

Oeps, je bent vergeten je vraag te stellen.

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Hoe beoordeel je het product?

Foto uploaden

Met de upload bevestig je onze Gebruiksvoorwaarden

Wat vinden bergvrienden wereldwijd daarvan:
Profielfoto van Renate
| Freiburg

  • Voordelen
    Gemakkelijk
    Ademend
    Goed model
    Goede details
  • Gebruik
    Klimmen
    Vrije tijd
    Wandelen
    Allround
Profielfoto van Judith
| Eisingen

  • Voordelen
    Ademend
    Goed model
    Goede details
    Gemakkelijk

Sorteren op

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.