Tests en beoordelingen

The North Face - Women's Horizon Sunnyside - Shorts in de test

Beoordelingsoverzicht
Onze beoordelingen zijn 100% echt. Meer informatie
5,0
(uit 1 Beoordelingen)
100%
raden dit product aan
Wat vind je daarvan ?

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Hoe beoordeel je het product?

Foto uploaden

Met de upload bevestig je onze Gebruiksvoorwaarden

Wat vinden andere bergvrienden daarvan:
Profielfoto van Els
| Den Burg
Ik draag ze de hele zomer door.

Deze North Face shorts heb ik inmiddels jaren in gebruik. De pasform is prima en ik ben blij met de iets langere lengte. Veel shorts zijn nogal kort en dat vind ik gewoon niet mooi staan. De broek is supersterk. Na drie zomers intensief gebruik ga ik er gewoon weer een nieuw seizoen mee in, heel fijn. Wanneer de broek nat wordt door regen of spatwater, droogt hij heel snel weer op.
Zoals met alle kleding... de pasvorm is geweldig - maar dan vooral wanneer het jouw model is :). Normaal draag ik maat 40 van broeken en van deze kies ik dan 12 voor extra comfort, al past 10 ook. Bij maat 12 draag ik dan wel een elastische riem om de broek goed op zijn plaats te houden.
Ik heb een slanke taille en stevige dijen en voel me in deze shorts echt heel goed gekleed tijdens lange wandelingen in de zomer.
Ik zal deze broek zeker weer aanschaffen. Niet omdat hij stuk is, maar omdat ik ook wel eens een andere kleur wil dragen. Zeer betaalbaar. Een van mijn beste buitensportaankopen van de afgelopen jaren.

 • Voordelen
  Goede details
  Robuust
  Goed model
  Prijs/kwaliteit
  Droogt snel
  Oprolbare pijpen
  Handige zakken
Profielfoto van

Oeps, je bent vergeten je commentaar

Sorteren op

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.