Tests en beoordelingen

Outdoor Research - Women's Panorama Point Jacket - Regenjack in de test

Beoordelingsoverzicht
Onze beoordelingen zijn 100% echt. Meer informatie
5,0
(uit 2 Beoordelingen)
100%
raden dit product aan
Wat vind je daarvan ?

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Hoe beoordeel je het product?

Foto uploaden

Met de upload bevestig je onze Gebruiksvoorwaarden

Wat vinden andere bergvrienden daarvan:
Profielfoto van Els
| Den Burg
Een zeer prettig regenjack

Voor backpacking zocht ik een lichtgewicht ademend regenjack. OR staat bekend om de kwalitatief goede lichtgewicht hardshells en dit jack is daarop geen uitzondering. Het is niet hun lichtste product, maar voor mij is dat geen probleem. Ik heb een maat ruimer aangeschaft, zodat het goed over mijn donzen of synthetische middenlaag past. Het jack voelt heerlijk aan door de soepele stof en ik ben verbaasd over de vele kleine details die dit een topjack maken. Ik gebruik het jack voor wandelen in de natuur en wil het meenemen als hardshell in de rugzak op toekomstige hikingtrips. Op het moment van de review heb ik het alleen nog maar in de herfst en winter gebruikt. In combinatie met een warme synthetische middenlaag was dit ruimschoots voldoende voor warmte en bescherming.

Voordelen in willekeurige volgorde:
Lichtgewicht
Goed verstelbare capuchon met stevige draad-inzet zodat een soort klep ontstaat tegen de regen. Simpel en functioneel.
Onderkant met elastiek goed aansluitend aan te trekken.
Een mooie stevige ophanglus.
Alle naden netjes getaped.
Een mesh borstzak met daarbinnen een kleinere mesh zak waarin de telefoon stevig vast blijft zitten als je hem daar bewaart.
Ritsen waterdicht afgewerkt.
Lange ritsen onder de oksels voor optimale ventilatie.
Het jack kan in de linkerbenedenzak worden gepropt voor een keurig compact pakje (Ik prefereer zelf opvouwen in de capuchon).
Een stevige lus in de linkerzak voor het vastmaken van de sleutelbos.
Fraaie print aan de binnenkant en aan de buitenkant een mooi gratenpatroon van de stof.

Voor mij het enige nadeel... is de kleur. Mijn jack is azuurblauw/turquoise en die kleur zou ik niet hebben uitgekozen. Maar het was in de uitverkoop en daarmee had ik een buitenkans. Topkwaliteit en functionaliteit voor een lage prijs en daardoor nam ik de kleur voor lief.

Sinds het jack binnen is heb ik het al vele malen gedragen over mijn synthetische isolerende laag. Ik ga het met de dag meer waarderen en verheug me op vele jaren buitensportplezier ermee, in alle seizoenen.

 • Voordelen
  Goed model
  Goede details
  Ventilatie
  Waterdicht
  Winddicht
  Gemakkelijk
  Prijs/kwaliteit
  Ademend
  lichtgewicht
  Soepel materiaal
 • Nadelen
  Kleur
Profielfoto van

Oeps, je bent vergeten je commentaar

Wat vinden bergvrienden wereldwijd daarvan:
Profielfoto van sunniva
| Ludwigshafen

 • Voordelen
  Ventilatie
  Robuust
  Prijs/kwaliteit
  Goed model
  Waterdicht
  Winddicht
  Gemakkelijk
  Ademend
 • Gebruik
  Wandelen
  Skitours
  Trekking

Sorteren op

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.