Wielrenshorts voor ambitieuze wielrenners

Wielrenshorts

Perfecte pasvorm en een aerodynamisch design zijn onmisbaar voor hoogwaardige fietsshorts. Niet alleen profs maar ook ambitieuze amateurs en gelegenheidsfietsers voelen zich hierdoor prima in de fietsbroeken of fietspakken tijdens het fietsen. Het ademende en elastische, synthetische weefsel en een ergonomisch zitkussen ondersteunen de wielrenner optimaal bij de training en ook in de wedstrijd.

Wielrennershorts zijn verkrijgbaar als gewone shorts of als fietspak c.q. bibshort. Bibshorts voor wielrenners zitten met hun schouderbanden van luchtdoorlatend mesh-materiaal als een tweede huid en verschuiven niet. Voor gelegenheidsfietsers zijn fietspakken zonder schouderbanden echter net zo geschikt. Een elastische band en elastische manchetten, die vaak een extra siliconenband hebben, houden ook de korte fietsbroeken op de juiste plaats.

Comfortabele zitkussens en passende uitrusting

Wielerkleding van gerenommeerde merken zoals Castelli, Pearl Izumi, Sportful of Gore Bike Wear is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige zitkussens. Ze zorgen voor de nodige comfort en vangen efficiënt de schokken op tijdens het fietsen.

Sommige fietsshorts worden, net als bij MTB-shorts, ook aangeboden in wind- of waterdichte uitvoeringen. Als aanvulling op de wielrenshorts kiezen talrijke wielrenners ook voor beenstukken, die bij de fietssport als extra pijpen bij de shorts worden gedragen. Bij winderige of koude weersomstandigheden zijn wielrenners zo heel flexibel uitgerust. Want beenstukken wegen slechts een paar gram en kunnen als het nodig is zonder al te veel ruimte in beslag te nemen, in het rugvak van de wielershirt worden bewaard. Elastische beenstukken kun je ook met je racefietsschoenen aan, aan- en weer uittrekken. Ervaren wielrenners krijgen het zelfs voor elkaar om dat zonder een seconde te verliezen tijdens het fietsen te doen.

€5 waardebon
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.