Tests en beoordelingen

Fjällräven - Övik Folk Knit Sweater - Trui in de test

Beoordelingsoverzicht
Onze beoordelingen zijn 100% echt. Meer informatie
5,0
(uit 1 Beoordelingen)
100%
raden dit product aan
Wat vind je daarvan ?

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Beoordeel het product nog door op de sterren te klikken

Hoe beoordeel je het product?

Foto uploaden

Met de upload bevestig je onze Gebruiksvoorwaarden

Wat vinden andere bergvrienden daarvan:
Profielfoto van Eelco
| Groningen
Er staat geen "maat" op deze trui...

Zou ik de trui weer kopen? Ja, maar ik hoop dat dat niet hoeft. Ik heb er twee, maar heb ze een beetje in een grote maat moeten kopen. Ik kwam er uiteindelijk achter dat een Fjällräven S me ook nog past... Toch ook heel erg blij met XXL en de XL die ik later toch ook maar bestelde toen hij voorbij kwam, maar toen was het geld wel op. Maar het is een investering zoals gezegd. Ik draag de XXL ook veel, alleen hij past niet onder iedere jas. Op nummer een en twee staan truien die mijn moeder en mijn tante nog hebben gebreid, maar de Fjällräven komt dicht in de buurt! Onder de Bergans Stegaros XL past hij precies nog. Ook met een andere niet al te warme jas een perfecte combinatie. Misschien als er nog een S of een M in de uitverkoop...

 • Voordelen
  Goed model
  Robuust
  Ademend
  vochtregulerend
  warm
Profielfoto van

Oeps, je bent vergeten je commentaar

Sorteren op

Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.

We gebruiken cookies om je shoppingervaring te verbeteren. Als je onze website gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.